Survivor 5: Εκείνος Δομίνικο και εκείνη για καφεδάκι με την κουνιάδα – Η Βρισηίδα συνάντησε την αδερφή του Μαρτίκα

June 21, 2022

Ο έρωτας που είδαμε να ξεκινάει μέσα από το survivor 5 δεν είναι άλλος από αυτόν του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισήδιας Ανδριώτου, ο οποίος για πολλούς από το παιχνίδι και έξω από αυτό είναι αμφιλεγόμενος. Η πρώην παίκτρια όμως από την ώρα, που γύρισε στην Ελλάδα βλέπουμε να στηρίζει τον καλό της.



Μάλιστα την Δευτέρα 20/6 μέσα από το Love it έγινε γνωστό πως αποφάσισε λίγο πριν φύγει από την Αθήνα, που έκανε διακοπές για να πάει στον τόπο της στη Θεσσαλονίκη, βγήκε για καφέ την αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα. Δεν ξέρουμε πως θα νιώσει ο φαρμακοποιός όταν θα πληροφορηθεί για τη συνάντηση αυτή αλλά η Βρισηίδα δείχνει να το απολαμβάνει.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 20/6: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η συνάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου με την αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα

Όλη η αλήθεια για τη σχέση Βρισηίδας με Μαρτίκα μετά τους τσακωμούς τους στο Survivor

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Survivor 5 το βράδυ της Πέμπτης 9/6 και μετά από τον αποχαιρετισμό των συμπαικτών της έκανε δηλώσεις την Παρασκευή 10/6 τις πρώτες δηλώσεις της στο Love it άκρως ανανεωμένη με ωραία ρούχα και μακιγιάζ.

Η πρώην παίκτρια μεταξύ των όσων είπε στάθηκε στο πρόσωπο του Σπύρου Μαρτίκα, για τον οποίο μίλησε και τελευταία φορά στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου. Με πολύ όμορφα λόγια μίλησε για τον πρώην της από το ριάλιτι επιβίωσης, τονίζοντας πως της είχε πει πως θα τα πουν έξω από το survivor, δείχνοντας και εκείνη τις φανερές προθέσεις της για επανασύνδεση.

«Είμαι μια κοπέλα πολύ της σχέσης. Όλοι οι σύντροφοι που είχα με πρόσεχαν, με είχαν σαν πριγκίπισσά. Αυτό με γοήτευε. Ο Σπύρος είδα ξαφνικά να με προσέχει πάρα πολύ. Να μου πλύνει τα πόδια, να με σκουπίσει, να μου πλύνει τα ρούχα, να μου δώσει το φαΐ του… Είναι ο πιο καθαρός Survivor.

Στον Σπύρο με γοήτευσε η συμπεριφορά του, είναι ένας άντρας δεν είναι παιδάκι. Με πρόσεχε πάρα πολύ. Στην ένωση που τον είδα περιποιημένο και αυτός εμένα, με πλησίασε να χορέψουμε και γενικά ήρθαμε πολύ κοντά. Μετά τον τσακωμό με τον Σπύρο δύο μέρες δεν ήθελε να βλέπει ο ένας τον άλλο, αλλά μετά ξεκίνησαν ξανά τα βλέμματα, το πάθος δεν έσβησε.

Ο Σπύρος μου έλεγε πολλά πίσω από τις κάμερες. Εκείνος δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι γυρίζει πίσω σε εμένα. Αυτός ήθελε να γυρίσει πίσω. Είμαι σίγουρη ότι τον νοιάζει που έφυγα. Τώρα τελευταία ήμασταν λίγο κρυφά, από την ομάδα. Απομακρυνόμασταν λίγο.

Το ζούσαμε λίγο κρυφά τώρα τελευταία. Είμαι από τις γυναίκες που θα άλλαζα πόλη για τον άντρα μου, ειδικά αν συνέβαινε κάτι σοβαρό. Θα φανεί τι θα γίνει με τον Σπύρο όταν θα βγούμε από το παιχνίδι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: