Της Έκλεψαν Το Σκυλάκι Και Βρέθηκε 11 Χρόνια Μετά Να Περιπλανιέται Στους Δρόμους

June 20, 2022

Της Έκλεψαν Το Σκυλάκι Και Βρέθηκε 11 Χρόνια Μετά Να Περιπλανιέται Στους Δρόμους



Γνωρίζουμε ιστορίες ανθρώπων που έχουν χάσει το κατοικίδιό τους. Κάποιοι δεν το βρήκαν ποτέ όσο και αν έψαξαν. Όσο και αν προσπάθησαν. Κάποιοι το βρήκαν. Υπάρχουν περιπτώσεις που το ζώο βρέθηκε πολλά χρόνια μετά. Είναι σπάνιο αυτό αλλά μπορεί να συμβεί.



Ένα από αυτά τα ζωάκια που βρέθηκε πολλά χρόνια μετά, 11 για την ακρίβεια, είναι και ο Ρεξ, ένα Γιορκσάιρ Τεριέ, από τη Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Ρεξ βρέθηκε δίνοντας απίστευτη χαρά στην οικογένειά του που δεν σταμάτησε όλα αυτά τα χρόνια να τον ψάχνει. Και να ελπίζει ότι θα τον βρει.

Η κηδεμόνας του, Marzena Niejadlik, κατήγγειλε την κλοπή του σκυλιού της πριν από 11 χρόνια. Και τότε είχε πει: «Ελπίζαμε πραγματικά ότι αυτό θα συνέβαινε μια μέρα και τελικά έγινε». Είχε πάρει τον Ρεξ ως δώρο για τη μητέρα της μετά το θάνατο του αδερφού της το 2010.

«Ήταν ξαφνικό και απροσδόκητο, μια τεράστια τραγωδία. Ήμασταν όλοι συντετριμμένοι και κάπως σκεφτόμουν ότι ίσως αν αποκτήσουμε ένα σκυλί, και ειδικά ένα μικρό Yorkie, θα φέρει λίγη χαρά στην οικογένειά μας. Όμως κάποια μέρα ο σκύλος, που ήταν μόλις λίγων μηνών, έφυγε τρέχοντας από το σπίτι και εξαφανίστηκε. Ένας μάρτυρας μου είπε ότι κάποιος τον πήρε. Αφού πέρασαν αρκετοί μήνες ενεργά αναζητώντας τον με όλους τους τρόπους, δεν βρέθηκε κανένα σημάδι του Ρεξ. Είναι δύσκολο να το πιστέψεις, καθώς με τον καιρό έχεις όλο και λιγότερες ελπίδες».

Όλα αυτά όμως άλλαξαν αυτές τις μέρες, όταν ένας μία αξιωματικός, η Michelle Carlos, από το τμήμα ελέγχου ζώων Stoughton Animal Control στην πόλη Stoughton έλαβε μια κλήση για ένα Yorkie που έτρεχε στην Record Street. Το ζώο δεν φαινόταν ιδιαίτερα περιποιημένο. Ήταν πεινασμένο και βρώμικο.

Η αξιωματικός το πήρε, του έκανε μπάνιο, του έδωσε να φάει. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στη Marzena Niejadlik, η οποία από τη μία ήταν απίστευτα χαρούμενη όταν άκουσε το νέο αλλά από την άλλη και αρκετά δύσπιστη. Έτσι πήγε στο αστυνομικό τμήμα για αναγνώριση του ζώου. Και δεν πίστευε φυσικά στα μάτια της. Βρήκε τον αγαπημένο της Ρεξ 11 χρόνια μετά.

Έγιναν όλα τα απαραίτητα και η Marzena επέστρεψε σπίτι με τον Ρεξ όπου για πρώτη φορά τον γνώρισαν τα 9χρονα δίδυμά της. Η συγκίνηση και η ευτυχία όλων δεν περιγράφονται. Τα παιδιά ξετρελάθηκαν μαζί του. Τέλος η Marzena δίνει μια συμβουλή: «Μην ξεχνάτε να τσιπάρετε το ζώο σας. Είναι πολύ σημαντικό».

Τέλος καλό όλα καλά για τον Ρεξ όπου απολαμβάνει την αγάπη των ανθρώπων του 11 χρόνια μετά.

Πάνω από 10 εκατομμύρια σκυλάκια και γατάκια πέφτουν θύματα κλοπής ή χάνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο, σύμφωνα με τον οργανισμό American Humane Association.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: