Survivor 5: Πέταξε τη "βόμβα" του ο Λιανός πριν το αγώνισμα – Από εδώ και πέρα οι παίκτες θα…

June 20, 2022

Μετά την νέα πραγματικότητα και την νέα τάξη των πραγμάτων στις καλύβες μετά την αποχώρηση του τελευταίου παίκτη, αλλά και τα πυρά του Μαρτίκα προς τον Σοϊλέδη, οι παίκτες οδηγήθηκαν στον χώρο του αγωνίσματος και εκεί τους περίμενε ο Γιώργος Λιανός με μία αποκάλυψη…



Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχουμε μπει για τον τελικό του Survivor αφού όπως ανακοίνωσε την Κυριακή 19/6, το παιχνίδι πλέον έγινε ατομικό και ο καθένας αγωνίζεται για τον εαυτό του και στους αγώνες επάθλου πέρα από εκείνους της ασυλίας.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: «Περίμενα να πει εμένα…» – Το τεράστιο παράπονο του Σοϊλέδη από τον Τάλα

Η ανακοίνωση του Λιανού για τα αγωνίσματα

«Πριν περάσουμε στις λεπτομέρειες του σημερινού επάθλου, έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση» είπε ο Γιώργος Λιανός καλωσορίζοντας τους παίκτες στον στίβο μάχης και συνέχισε, «Ήρθε η ώρα στους αγώνες επάθλου να αγωνιστείτε ατομικά.

Οι παίκτες που έχουν καταφέρει να παραμείνουν μέχρι σήμερα στο Survivor, μετά το πρώτο σοκ μετά το άκουσμα της ανακοίνωσης, δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι για να μπουν σε αυτή τη νέα φάση του παιχνιδιού.

Το τεράστιο παράπονο του Σοϊλέδη από τον Τάλα

Μετά την επιστροφή από το Συμβούλιο, ο Άρης και η Μαίη που ήταν κοντά στον Τάλα είπαν πως ήταν η πιο άδικη αποχώρηση, ενώ την επόμενη μέρα ο Άρης ανέφερε στην Ασημίνα ένα παράπονό του για τον φίλο του που έφυγε..

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής όμως εξέφρασε και το παράπονό του για τον φίλο του, τον Τάλα ο οποίος μετά την ανακοίνωση ότι φεύγει, όταν ρωτήθηκε από τον Λιανό ποιον παίκτη θέλει να κερδίσει το παιχνίδι, δεν είπε το όνομα του Άρη αλλά εκείνο της Θωμαΐδας τονίζοντας μάλιστα ότι η νεαρή κοπέλα όσο προχωράει στο παιχνίδι γίνεται όλο και πιο καλή στα αγωνίσματα. Το γεγονός ότι δεν τον ανέφερε για τον τελικό, ενώ είχαν συζητήσει το όλο θέμα, έδειξε να ενοχλεί ιδιαίτερα τον Άρη ο οποίος εξέφρασε το παράπονό του αυτό στην Ασημίνα.

«Είχαν γίνει πολλές φορές αυτές οι κουβέντες και η αλήθεια είναι πως με στεναχώρησε», είπε μεταξύ άλλων ο Άρης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: