Χαρές και γλέντια – Πρώην παίκτρια του Survivor παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της στη Σύρο

June 19, 2022

Τον αγαπημένο της λοιπόν παντρεύτηκε αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor, Κατερίνα Χαλικιά, όπως σας είχαμε αποκαλύψει λίγο καιρό πριν, καθώς το Σάββατο 18/06 ένωσε για πάντα τη ζωή της με τον σύντροφό και πατέρα του παιδιού της Δημήτρη Καραθάναση, σε έναν από τους πιο ωραίους προορισμούς των Κυκλάδων, στη Σύρο



Παντρεύτηκε η Κατερίνα Χαλικιά

Η αθλήτρια με τον σύζυγό της πλέον, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο ξωκλήσι του Αγίου Αντωνίου στο Μέγα Γιαλό από τον Πατέρα Χριστόφορο Παπανικολάου, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, με την ίδια να κλέβει τις εντυπώσεις με το απλό αλλά και ταυτόχρονα εντυπωσιακό και κομψό νυφικό, όπου έλαμπε μέσα σε αυτό, όπως είδαμε σε φωτογραφίες που κοινοποίησε στα social media.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Επιδεινώθηκε η υγεία της Κατερίνας Καραβάτου

Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι στις 26 Ιουνίου – Στο γλέντι θα τραγουδήσει ο Πέτρος Ιακωβίδης

Όπως έγινε γνωστό ο Πέτρος Ιακωβίδης θα τραγουδήσει στο γλέντι του γάμου πασίγνωστου ποδοσφαιριστή και της αγαπημένης του στις 26 Ιουνίου. Ο λόγος για τους Δημήτρη Πέλκα και Κυβέλη Μαρδά, κόρη του πρώην Υπουργού Δημήτρη Μαρδά. Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην Real News, η Κυβέλη Μαρδά πρόκειται να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στην Κωνσταντινούπολη, τόπο καταγωγής του πατέρα της με τον άντρα της ζωής της και ποδοσφαιριστή της Φενερμπαχτσέ.

Πολιτικοί, αθλητές και επιχειρηματίες θα μεταβούν στις 26 Ιουνίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, ενώ το γαμήλιο γλέντι θα γίνει στο ιστορικό «Esma Sultan Yalisi» στον Βόσπορο. Ο μήνας φαίνεται πως εμπνέει τους έλληνες ποδοσφαιριστές στα ερωτικά τους, αφού πριν λίγες μέρες και ο Ευθύμης Κουλούρης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Ο Δημήτρης Πέλκας και η Κυβέλη Μαρδά ήθελαν το μυστήριο να τελεστεί σε στενό κύκλο, αλλά τόσο οι νέοι όσο και οι πρώην συμπαίκτες του γαμπρού ήταν αρκετοί, οπότε άνοιξε η λίστα των καλεσμένων. Προσκλητήριο έχει ήδη λάβει και ο Αλέξης Τσίπρας με την οικογένειά του, ο οποίος όπως εχει ενημερώσει – εκτός απροόπτου – θα παραστεί.

Κουμπάροι θα είναι το ζεύγος Γιώργος Τσονάκας και Ελευθερία Ρούντου, ενώ ο τραγουδιστής που θα δώσει ρυθμό στο γαμήλιο πάρτι θα είναι ο Πέτρος Ιακωβίδης, όπως ήδη αναφέρθηκε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: