«Καλέστε το 100»: Η στιγμή που άνδρας κατεβάζει το παντελόνι του στη συναυλία της Παπαρίζου εξοργίζοντας την Έλενα (Vid)

June 19, 2022

«Καλέστε το 100»: Η στιγμή που άνδρας κατεβάζει το παντελόνι του στη συναυλία της Παπαρίζου εξοργίζοντας την Έλενα (Vid)



Η ανησυχία μετατράπηκε σε οργή.



Τα περίεργα περιστατικά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών συναυλιών στην Ελλάδα ποτέ δεν έλειψαν. Ειδικά όταν αφορούν τεράστιες συναυλίες πολύ δημοφιλών καλλιτεχνών με αρκετές χιλιάδες κόσμο.

Περιστατικά που μπορεί να είναι αστεία μέχρι ακόμα και χυδαία και επικίνδυνα για τους άλλους θεατές. Κάτι τέτοιο συνέβη σε πρόσφατη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στη Θεσσαλονίκη.

Στη συγκεκριμένη συναυλία η ανησυχία της τραγουδίστριας φάνηκε εξ αρχής, στα βίντεο με την αντίδρασή της που κυκλοφορούν στο tik tok, στα οποία φαίνεται η ίδια να ρωτάει τι συμβαίνει και τα κορίτσια από το κοινό να απαντούν ότι είναι ένας κύριος που έχει κατεβάσει το παντελόνι του.

Η ανησυχία στο πρόσωπο της τραγουδίστριας μετατράπηκε σε οργή και άμεσα ζήτησε ο άνθρωπος αυτός να απομακρυνθεί και να καλέσουν την αστυνομία καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε στον χώρο υπήρχαν μικρά παιδιά.

Η απομάκρυνσή του έγινε άμεσα, με τα κορίτσια από τον κοινό να της φωνάζουν ότι ο άνθρωπος αυτός έφυγε και η συναυλία θα μπορούσε να συνεχιστεί κανονικά με όλους να είναι ασφαλείς.

@libertye @Helena Paparizou 15/06 σε συναυλία στην Θεσσαλονίκη. Τα λόγια περιττά ???? #helenapaparizouofficial #helenapaparizoufanclub #metoo #fy #fyp #queen #humanity #unicef #goodwillambassador #greece ♬ original sound – Eleftheria


Πηγή

Διαβάστε επίσης: