9 μήνες μετά: Αυτό είναι το αίτιο του θανατηφόρου δυστυχήματος του Madclip – Το πόρισμα (Vid)

June 19, 2022

9 μήνες μετά: Αυτό είναι το αίτιο του θανατηφόρου δυστυχήματος του Madclip – Το πόρισμα (Vid)



Oι πραγματογνώμονες ήταν ξεκάθαροι.



Ο τράπερ και τραγουδοποιός Mad Clip έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα που συνέβη στην παραλιακή όταν έχασε τον έλεγχο της πολυτελούς Πόρσε του στη λεωφόρο Αθηνάς και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Από τότε πολλά γράφτηκαν όσον αφορά τα πραγματικά αίτια του θανάτου, συνδέοντας τον εκλιπόντα με κόντρες, κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

Στο «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής 19/6 δημοσιοποιήθηκε το πόρισμα της έρευνας γύρω από τα αληθινά αίτια του δυστυχήματος του τράπερ.

Η ρεπόρτερ της εφημερίδας, Άρια Καλύβα, μίλησε στο Open και ανέφερε στο «Χαμογέλα και πάλι» τι αναφέρει το τελικό πόρισμα των πραγματογνωμόνων:

«Το δυστύχημα οφείλεται σε απώλεια ελέγχου του οχήματος από τον οδηγό. Ήταν η άτυχη στιγμή, ούτε κόντρες, ούτε αλκοόλ, ούτε ναρκωτικά. Ήταν η κακιά στιγμή, για κάποιον λόγο του έφυγε το όχημα. Προσπάθησε να κάνει ανάποδο τιμόνι, πάτησε ενστικτωδώς το φρένο, με αποτέλεσμα να κάνει μια στροφή 180 μοιρών και να καρφωθεί στην κολώνα. Δεν ισχύει ότι έκανε κόντρες, ήταν ξεκάθαρος ο πραγματογνώμονας».

Όπως αποδείχτηκε, μάλιστα, ο Madclip δεν είχε καταναλώσει ούτε αλκοόλ, ούτε ναρκωτικά, ενώ δεν έκανε κόντρες. Έτρεχε, ωστόσο, με 134km.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: