Η άστεγη γάτα οδηγεί μια γυναίκα στο κατάστημα και της ζητά να του αγοράσει φαγητό, τον υιοθετεί

June 19, 2022

Η άστεγη γάτα οδηγεί μια γυναίκα στο κατάστημα και της ζητά να του αγοράσει φαγητό, τον υιοθετεί



Οι γάτες είναι ευφυή πλάσματα – ειδικά oi αδέσποτες γάτες, οι οποίες πρέπει να χρησιμοποιούν την ευφυΐα τους στο έπακρο για να επιβιώσουν στους δρόμους.



Η ζωή αυτών των γατών είναι δύσκολη καθώς πρέπει συνεχώς να αναζητούν τροφή και να παλεύουν για τη ζωή τους.

Αυτή η λευκή γάτα από το Μεξικό είχε μια αρχή στη ζωή του ως αδέσποτη γάτα. Ωστόσο, ενώ έψαχνε για φαγητό, βρήκε κατά λάθος το σπίτι του για πάντα.

Η γυναίκα εξεπλάγη όταν η γάτα άρχισε να την οδηγεί προς το κατάστημα

Η 33χρονη δασκάλα δημοτικού σχολείου Tania Lizbeth Santos Coy Tova εντόπισε μια μικρή αδέσποτη γάτα στο τοπικό της σούπερ μάρκετ στο Piedras Negras του Μεξικού. Στο βίντεο που τράβηξε, η γάτα κοιτάζει την Τάνια και όταν τον χαϊδεύει απαλά, αρχίζει να την ακολουθεί στο σούπερ μάρκετ. Σε λίγα δευτερόλεπτα, την οδηγεί στο διάδρομο φαγητών για κατοικίδια και την οδηγεί στην τροφή για γάτες. Γνωρίζει το εμπορικό σήμα της γάτας που του αρέσει και η Τάνια γελάει με αγάπη.

Η γάτα πήγε κατευθείαν στο τμήμα ζωοτροφών

Έδειξε το προϊόν που ήθελε

Τα καλά νέα είναι ότι δεν έλαβε μόνο φαγητό, αλλά και ένα στοργικό σπίτι

Η Τάνια γοητεύτηκε από αυτό το φτωχό μικρό γατάκι και αποφάσισε να τον υιοθετήσει. Τον ονόμασε Conejo, που σημαίνει «κουνέλι», επειδή δεν έχει ουρά. Τώρα το Κουνέλι είναι ασφαλές και υγιές, πήρε ιατρική περίθαλψη και μάλιστα έχει ένα αγαπημένο παιχνίδι, τον Ρεν. Δεν χρειάζεται πλέον να περιπλανιέται στους δρόμους για φαγητό και είναι μια πολύ χαρούμενη γάτα.

Ο νέος ιδιοκτήτης τον ονόμασε κουνέλι.

Πήρε το αγαπημένο του παιχνίδι, τη Ρεν

Και της πρόσφεραν ιατρική περίθαλψη

«Επιτρέψτε μου να σας πω ότι πριν ο Κουνέλης ήταν πολύ όμορφος στις φωτογραφίες, έπρεπε πρώτα να θεραπεύσουμε πολλές πληγές που είχε. Δεν γνωρίζουμε εάν οφείλεται σε κακομεταχείριση από ανθρώπους ή απλώς και μόνο επειδή ήταν σε μάχες με άλλα ζώα του δρόμου. Άφησε τον εαυτό του να αγγίξει και να μεταφερθεί, αλλά η εμφάνισή του ήταν πολύ λυπημένη και φοβισμένη όλη την ώρα, ακόμη και πριν έρθει στο σπίτι μας. Δεν είχαμε κανένα ζώο, αλλά νομίζω ότι μας δίδαξε ένα μεγάλο μάθημα ότι πρέπει να δείξουμε σεβασμό, αγάπη και ενσυναίσθηση απέναντι σε άλλα όντα », εξήγησε η κηδεμόνας .

Τώρα είναι μια ευτυχισμένη γάτα

Πηγή εικόνας: conejo_elgato

Στο βίντεο, μπορείτε να δείτε τη γάτα να περπατάει δίπλα στην Τάνια καθώς μπαίνει στο κατάστημα. Αλλά μόλις μπουν μέσα, η χαριτωμένη γάτα περπατούσε γρήγορα προς τα ράφια των γατών σαν να την οδηγούσε. Η Τάνια γέλασε με αγάπη όταν το γατάκι έπιασε μια συγκεκριμένη μάρκα τροφής για γάτες που του αρέσει. Και όταν διάλεξε το φαγητό του, μπορείτε να δείτε πόσο ενθουσιασμένος ήταν.

Αλλά η τροφή για γάτες δεν ήταν στην πραγματικότητα η μεγαλύτερη πράξη που έπρεπε να προσφέρει η Τάνια στην έξυπνη γάτα. Αγάπησε αμέσως την αξιολάτρευτη γάτα και αποφάσισε να τον υιοθετήσει. Ο Conejo πιθανότατα έχασε την ουρά του λόγω κακομεταχείρισης από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του ή από μάχη με άλλες άγριες γάτες. Το φτωχό γατάκι είχε ακόμη πληγές όταν η Τάνια τον έλεγξε διεξοδικά. Αφού πήγε τον Conejo στον κτηνίατρο για την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη, τον πήρε σπίτι και τον έκανε μέρος της οικογένειάς της.

Τώρα, η πρώην αδέσποτη γάτα δεν χρειάζεται να περιμένει μπροστά από το κατάστημα για να αναζητήσει ευγενικούς ανθρώπους για να του αγοράσουν φαγητό. Η Tania διασφαλίζει ότι ο Conejo έχει όλη την φροντίδα και την αγάπη (και το φαγητό) που του αξίζει. Τον αγόρασε ακόμη και ένα γεμιστό παιχνίδι, το οποίο ονόμασε Rene που του αρέσει να αγκαλιάζει πολύ. Από μια πεινασμένη γάτα σε μια γοητευτική γάτα, ο Conejo ζει τώρα ευτυχώς με την Tania και έναν μικρότερο αδερφό γατάκι που ονομάζεται Zulem.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: petsworld.gr

Διαβάστε επίσης: