Survivor 5 – Ζηλιάρης ο Απόστολος Ρουβάς: «Αν ξύπναγα μια μέρα στο σώμα του Σάκη θα ήθελα…» (Video)

June 19, 2022

Ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά.



Ο γνωστός chef μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor 5, τον αδερφό του, Σάκη Ρουβά αλλά και τη νέα του σύντροφο, Φανή την οποία προσπάθησε να προστατέψει από τα media.

Survivor spoiler 18/06: Ο Ατζούν τελειώνει τον Γιώργο Λιανό από το Survivor!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 18/06: Ο Ατζούν τελειώνει τον Γιώργο Λιανό από το Survivor!

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Δύο παλτά με ύφος χιλίων καρδηναλίων...» - Οχετός στο twitter για Ναυσικά και Απόστολο Ρουβά (photo)

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Ρουβάς σημείωσε χαρακτηριστικά για τον Σάκη Ρουβά πως «έχουμε εξαιρετική σχέση και πάντα μα πάντα, όταν πρόκειται για κάτι σημαντικό στη ζωή μου, το συζητάω μαζί του. Σέβομαι πάρα πολύ τις συμβουλές του, με έχει βοηθήσει απίστευτα και χάρηκε πάρα πολύ όταν του είπα ότι σκέφτομαι να πάω σε μια πρωινή εκπομπή. Για το Survivor, όταν του είπα πως θα πάω, του άρεσε πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι κατά βάθος θα ζήλεψε λίγο που με έβλεπε να το ζω πραγματικά. Θα ήθελε πάρα πολύ να το κάνει αλλά δεν θεωρώ πως είναι τόσο εύκολο λόγω υποχρεώσεων. Χάρηκε όμως πάρα πολύ όταν του το είπα, θεώρησε ότι θα δυσκολευτώ αρκετά και τον διέψευσα, θεωρώ. Ξεπέρασα κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε εκπομπή επιβίωσης. Δεν είμαι άνθρωπος του ριάλιτι και φάνηκε» είπε και πρόσθεσε:

«Όταν δεν σε ξέρει ο κόσμος, σε βλέπει και λέει «αυτός είναι ο αδελφός του Σάκη Ρουβά» και είναι πολύ φυσιολογικό και επόμενο γιατί ο Σάκης είναι πάρα πολύ γνωστός και η πρώτη εικόνα που μπορεί να έχει κάποιος είναι αυτή. Δεν μπορείς να το αποφύγεις, δεν με ενοχλεί, δεν με πειράζει, ζω με αυτό και δεν ντρέπομαι για αυτό αλλά ήθελα να περάσω στον κόσμο να καταλάβει ότι είμαι ο Απόστολος, έχω την προσωπικότητα μου και δεν μπορούν να με βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τον οποιοδήποτε είτε να κρίνουν τα θέλω μου ή γιατί βρίσκομαι στο παιχνίδι ή το τι έχω ανάγκη και δεν έχω ανάγκη εγώ. Το ότι λέγομαι Ρουβάς, εντάξει, αλλά είμαι ο Απόστολος οπότε πρέπει να με βλέπετε σαν Απόστολο» συμπλήρωσε ο Απόστολος Ρουβάς.

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

Στο εξομολογητήριο της εκπομπής ο Απόστολος Ρουβάς:«Πάω και κοιτάω τον καθρέφτη να δω πόσο όμορφος είμαι» απάντησε στην ερώτηση τι θα έκανε αν ξύπναγε στο σώμα του Σάκη Ρουβά. «Θα ήθελα να ζήσω την ώρα που βγαίνει και πατάει το πόδι του στην σκηνή».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: