Survivor 5 trailer 19/6: "Έχω μια πολύ σημαντική ανακοίνωση…" – Σε σοκ οι παίκτες με τον Γιώργο Λιανό

June 18, 2022

Νέα ανατροπή θα βιώσουν οι παίκτες από αυτή την Κυριακή 19/6. Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ταλάντσεβ, έχοντας δει φουσκωμένο τον τραπεζικό του λογαριασμό, το παιχνίδι αλλάζει και πάλι στο Survivor 5 και την ανακοίνωση θα κάνει ο Γιώργος Λιανός.



Συγκεκριμένα, μπορεί τα δυο αντίπαλα στρατόπεδα και από τις δυο πλευρές να λένε πως μετά την αποχώρηση του Γιώργου θα γυρίσουν πολλές μπιφτέκες, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως το μόνο που θα γίνει είναι να τσακωθούν και οι πλέον φίλοι μεταξύ τους.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Πολύ ευχάριστα νέα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή – Έγινε γνωστή σήμερα πρωί πρωί

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι το Survivor 5 από αύριο 19/6 γίνεται εντελώς ατομικό. Δηλαδή οι παίκτες δεν θα αγωνίζονται ατομικά μόνο στις ασυλίες, αλλά και στους αγώνες επάθλου και ο κάθε νικητής θα επιλέγει τον παίκτη που θα πάρει μαζί του να απολαύσει το έπαθλο, όπως άλλωστε γίνεται κάθε σεζόν.

Στο επεισόδιο λοιπόν της Κυριακής Μπλε και Κόκκινοι θα πετάξουν τις μπαντάνες τους, καθώς δεν θα υπάρξουν πάλι χρώματα.

Να σημειωθεί πως βρισκόμαστε ένα μήνα περίπου πριν από τον μεγάλο τελικό και παρόλο που έχει βγει σύμφωνα επιδόσεων ο παίκτης που θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ, ωστόσο, πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού τώρα πολλές φήμες θέλουν γυναίκα να κερδίσει το φετινό Survivor 5.

Το 19/6 trailer του Survivor 5


Πηγή

Διαβάστε επίσης: