Αθηναΐς Νέγκα: «Ο Σύζυγός Μου Είναι 14 Χρόνια Μικρότερος Όταν Θα Είμαι 60, Θα Είναι 45 Και Αυτό Είναι Πρόβλημα»

June 18, 2022

Αθηναΐς Νέγκα: «Ο Σύζυγός Μου Είναι 14 Χρόνια Μικρότερος Όταν Θα Είμαι 60, Θα Είναι 45 Και Αυτό Είναι Πρόβλημα»



Η Αθηναΐς Νέγκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.



«Με πείραζε η λεύκη, ήταν κάτι που έκρυβα και δεν αισθανόμουν άνετα. Νομίζω ότι το έχω λίγο ξεπεράσει, όχι απόλυτα. Ακόμα σε κοιτούν στο δρόμο, προσπαθώντας να καταλάβουν εάν έχεις καεί», δήλωσε. «Στις συνεντεύξεις με ρωτάνε δύο πράγματα, ΄΄έχετε λεύκη΄΄ και ΄΄ο άνδρας σας είναι νεότερος΄΄. Τίποτα άλλο δεν τους ενδιαφέρει για μένα» πρόσθεσε.

Αθηναΐς Νέγκα: Τι αποκάλυψε για τον σύζυγό της

Ερωτηθείσα για τη φράση που έχει γράψει: « Έχω δύο παιδιά και έναν σύζυγο, που μοιάζει σαν γιος μου», η ίδια απάντησε: «μέχρι στιγμής νομίζω ότι ψιλοπερνάει, αν συνεχίσουμε να είμαστε παντρεμένοι κι εγώ φτάσω 60 κι εκείνος 45, νομίζω είναι πρόβλημα».

Η ίδια συμπλήρωσε: «Σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγος είναι νεότερος. Εγώ μεγαλώνω και βλέπω τα σημάδια πάνω μου, τα βλέπει κι αυτός. Αποκαλώ τον σύζυγό μου στο Instagram “τυχερό σύζυγο” γιατί θεωρώ ότι έμπλεξε σε μία δύσκολη σχέση. Περνάμε διάφορες φάσεις με πολλή αγάπη, με αγάπη που είναι σκληρή». «Είμαι φοβικά ανεξάρτητη. Νομίζω ωριμάζοντας κάτι συμβαίνει μετά τα 40κάτι. Ο φόβος της εγκατάλειψης με κάνει να σκέφτομαι πάντα ότι μπορεί να επέλθει το τέλος στη σχέση μου», συμπλήρωσε.

«Αν είχα κανάλι θα είχα με την Μενεγάκη και τον Αρναούτογλου, με πολύ συγκεκριμένες φίρμες και εδραιωμένες τηλεοπτικές προσωπικότητες. Δεν μπορώ να είμαι πετυχημένη στην τηλεόραση, δεν μπορώ να κάνω νούμερα. Εάν πίστευα ότι ταιριάζω, θα είχα γίνει ξανθιά>. Όταν έχεις κάνει τηλεόραση και μετά σταματάς, ο κόσμος σε ρωτάει συνέχεια πού χάθηκες. Σε παίρνει η μπάλα, αισθάνεσαι άσχημα», δήλωσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: