«Στη συνέχεια της σειράς…» – Ο Γιάννης Στάνκογλου έδωσε spoiler για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς Νησί

June 18, 2022

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μεσημέρι με τη Μαριόν την Παρασκευή 17/6 και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον τίτλο του «άγριου αρσενικού» αλλά και για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του δεύτερου κύκλο της σειράς Νησί.



Το spoiler του Στάνκογλου για το δεύτερο κύκλο του Νησιού

Μιλώντας για τον δεύτερο κύκλο του Νησιού αποκάλυψε ότι από τον πρώτο κύκλο θα δούμε τον Τάσο Νούσια. Η σειρά διαδραματίζεται στο 50-60 οπότε η Σπιναλόγκα έχει κλείσει. Τα γυρίσματα ξεκινούν στις 20 Ιουνίου.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Αν την είχα απέναντί μου θα της έλεγα να…» – Οι νέες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «λίγο πολύ όλοι όσοι δουλέψαμε στο Νησί, κάπως είχε ανέβει ο πήχης επειδή η δουλειά ήταν πάρα πολύ καλή. Δεν έβρισκα μετά κάτι το οποίο πραγματικά να με ενδιαφέρει εκείνη τη στιγμή στην τηλεόραση. Το θεωρούσα πάρα πολύ καλό. Και προτάσεις μού είχαν γίνει και έλεγα όχι».

«Στη συνέχεια της σειράς υπάρχει ο Ανδρέας Βανδουλάκης στη φυλακή για έξι χρόνια μετά τον φόνο της Άννας. Ξεκινάμε αυτή την Δευτέρα τα γυρίσματα. Τα περισσότερα θα είναι εδώ, υπάρχουν κάποια γυρίσματα και στην Κρήτη αλλά το δικό μου location είναι στη φυλακή οπότε και είναι όλο εδώ. Είναι πάρα πολύ ωραίο γραμμένο το σενάριο».

.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου για τον τίτλο του «άγριου αρσενικού»

«Μου κόλλησαν περισσότερο τον τίτλο γιατί η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση που εκεί σε μαθαίνει ο περισσότερος κόσμος ήταν με τη “10η εντολή” του Πάνου Κοκκινόπουλου. Στο “Νησί” μπορεί να ήμουν βαρβάτος αλλά ήμουν καλός!» διαμαρτυρήθηκε με χιούμορ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: