Γεμάτος ο λογαριασμός του: Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ από το Survivor 5

June 18, 2022

Ο παίκτης που αποχώρησε στο χθεσινό 16/6 επεισόδιο του Survivor 5 ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ, παρόλο που ήταν ένα από τα φαβορί, με τον ίδιο έτσι να αποχαιρετά οριστικά το παιχνίδι, λίγο καιρό πριν τον τελικό (δείτε εδώ τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας).



Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor 5 ο Γιώργος Ταλάντσεβ

Ο Γιώργος μπήκε στο Survivor στα μέσα Φεβρουαρίου και έμεινε στη νησί περίπου 16 εβδομάδες. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, αμειβόταν με 1.000 ευρώ την εβδομάδα οπότε επιστρέφει στον λογαριασμό του με 16.000 ευρώ.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Η αστυνομία προειδοποιεί: Αν σας χτυπήσει την πόρτα άνθρωπος από την ΔΕΗ με μπλε μπλούζα…

Ο Ταλάντσεβ “σπάει” τη σιωπή του για την παραβίαση μετά το Survivor 5

Το βράδυ της Πέμπτης 16/6 ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Γιώργου Ταλάντσεβ από το Survivor 5. Μπορεί από όλους τους υποψήφιους προς αποχώρηση να ήταν ο πιο δυνατός αγωνιστικά, ωστόσο, το κοινό αποφάσισε να τον διώξει από το παιχνίδι. Σήμερα λοιπόν, 17/6 προβλήθηκαν οι πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Love It.

O Τάλα μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, για την σχέση του με τον Άρη Σοϊλέδη, για τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και για την παραβίαση που έκανε και την ποινή που του δόθηκε.

«Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ, γιατί ήμουν 4,5 μήνες σε μια ζούγκλα και ξαφνικά ήρθα στο ξενοδοχείο. Νιώθω πολύ περίεργα. Ακόμη δεν το έχω συνηθίσει, το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου. Υπάρχει μια απογοήτευση από μένα προσωπικά, για το τι δεν έκανα σωστά. Βρισκόμουν στον τάκο με άλλους τρεις παίκτες που είναι πολύ δημοφιλείς.

Η Ασημίνα έχει έναν Δάντη, ο οποίος έχει fan club στημένο και μπορεί να στηρίξει έναν παίκτη. Έχουμε ένα Σπύρο Μαρτίκα που έχει μείνει στο παιχνίδι 10 φορές. Ο κόσμος γουστάρει αυτό που κάνει. Και μετά έχεις και ένα Στάθη που έχει μια Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που μπορεί να βοηθήσει. Προφανώς σκεφτόμουν πως μπορεί να αποχωρήσω. Πίστευα πως αν δεν αποχωρήσω εγώ θα έφευγε ο Σπύρος» είπε αρχικά ο Τάλα.

Σχετικά με την κόντρα του με τον Άρη Σοϊλέδη, ο ίδιος σχολίασε: «Με τον Άρη ταίριαξα λίγο περισσότερο. Το μόνο σίγουρο είναι πως και εγώ και ο Άρης είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ξέρει να χάνει. Όταν αλλάξαμε ομάδες υπήρχαν όλες αυτές οι κόντρες στα παιχνίδια. Αλλά πολλές φορές λεγόντουσαν κάποια πράγματα που ήταν βαριά. Πιστεύω πως δεν είχα κάποια έπαρση».

Όσον αφορά την τιμωρία του για παραβίαση των κανονισμών: «Εννοείται πως με στιγμάτισε πάρα πολύ. Με πονάει αυτό. Ήταν μια στιγμή αδυναμίας. Ξαφνικά βλέπεις έναν ντόπιο με ένα κινητό, ξέρεις ισπανικά, λυγίζεις και λες να το εκμεταλλευτώ κάπως. Επικοινώνησα με τον άνθρωπο, του είπα πως θέλω να πω σε κάποιους ανθρώπους δικούς μου ότι τους αγαπώ και μου λείπουν. Να τους μεταφέρει κάποια μηνύματα. Πήγα και ζήτησε από κάθε συμπαίκτη μου προσωπικά συγγνώμη. Ήταν ένα παράπτωμα που το μετάνιωσα. Ο Άρης επίσης το μετάνιωσα, αλλά ίσως δεν το έδειξε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: