"Τρίβει" τα χέρια του ο Ατζούν – Επιστρέφει στο Survivor ο Τριαντάφυλλος;

June 18, 2022

Πολλές είναι οι φήμες και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με το Survivor All Star που είναι σίγουρο πως θα έρθει στις οθόνες μας από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο Ατζούν έχει έρθει σε συζητήσεις με πολλούς παλιούς παίκτες φαβορί, αλλά και παίκτες που είχαν πολυσυζητηθεί, ωστόσο, οριστικές υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη.



Ένας νέο κύκλος Survivor θα ήταν άκαρπο να επιστρέψει αν αναλογιστούμε και την τηλεθέαση που σημειώνει αυτός ο κύκλος. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πολλοί φόβοι μήπως δεν πάει καθόλου καλά σε νούμερα. Για αυτό λοιπόν έρχεται δυναμικά το All Star.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Η αστυνομία προειδοποιεί: Αν σας χτυπήσει την πόρτα άνθρωπος από την ΔΕΗ με μπλε μπλούζα…

Θα μπει στο Survivor All Star ο Τριαντάφυλλος;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο Τριαντάφυλλος είναι ένα από τα δυνατά ονόματα και από την μεριά του ετοιμάζεται να πει το ναι μιας και το πρόγραμμα είναι πολύ αρεστό και αγαπητό σε εκείνον και αυτό το έχει καταλάβει καλά ο Ατζούν. Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής όσο καιρό είναι εκτός παιχνιδιού σχολιάζει πάρα πολύ τα όσα προκύπτουν στον Άγιο Δομίνικο μέσα από τα social media και αυτό φαίνεται να είναι πολύ καλό για τα μάτια του τούρκου παραγωγού.

Ο Τριαντάφυλλος μετράει τον χρόνο που έχει φύγει από το παιχνίδι

Ο Τριαντάφυλλος, μπορεί να πέρασε ένας χρόνος από τότε που συμμετείχε στοSurvivor, ωστόσο όπως φαίνεται η ψυχή του και η καρδιά του χτυπούν δυνατά για το παιχνίδι καθώς σχολιάζει ανοιχτά και ότι τον ενοχλεί στο φετινό, αλλά συχνά πυκνά θυμάται και τις στιγμές που έζησε όταν ήταν εκείνος μέσα. Την Παρασκευή 3/6 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την αποχώρησή του και θέλησε να μοιραστεί κάποια λόγια με το κοινό του…

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης συγκεκριμένα ανέφερε στην φωτογραφία που αχνοφαίνεται ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριλένα Ρουμελιώτη: Σαν σήμερα έγινε η αποχώρηση μου από το survivor μετά από 6,5 μήνες η αγάπη που πήρα από εσάς ήταν και είναι τεράστια με κάνατε αυτό που είμαι και σας χρωστάω πολλά , σε αυτή την φωτοgraf;iew βλέπετε τους νικητές αυτούς που πήραν την πιο πολύ αγάπη αυτοί που ήταν αληθινοί , σας ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!

View this post on Instagram

A post shared by Triantafillos Xatzinikolaou (@triantafillos_xatzinikolaou)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: