Αυτά τα δύο σκυλιά δεν έχουν τίποτα στον κόσμο, αλλά αγκαλιάζονται και αρνούνται να χωριστούν

June 17, 2022

Αυτά τα δύο σκυλιά δεν έχουν τίποτα στον κόσμο, αλλά αγκαλιάζονται και αρνούνται να χωριστούν



Ο Gus και η Laurie είναι δύο Γερμανικοί Ποιμενικοί που έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση και οι οποίοι, όπως φαίνεται, εγκαταλείφθηκαν μαζί. Έμαθαν από μόνα τους πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η ζωή στους δρόμους και ήξεραν πώς να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον, ανακαλύπτοντας ότι μόνο καθισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε εμπόδιο που θα μπορούσε να τους παρεμποδίσει.



Τα σκυλιά ζουν στο Stephens, Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες.

Μια καλή ψυχή τους βρήκε και αποφάσισε να τους βοηθήσει, αλλά δεν είχε αρκετό χώρο για να τους δώσει τη ζωή που τους άξιζε. Έζησαν σε έναν αχυρώνα για μερικές εβδομάδες και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο της ομάδας διάσωσης Sheandoh Shepherd.

Παρά τις τόσες πολλές αλλαγές, τα σκυλιά ήθελαν μόνο να μείνουν μαζί.

Τα δύο τετράποδα βρέθηκαν όταν ήταν μόλις τριών μηνών.

Από την αρχή, οι διασώστες κατάλαβαν ότι η φιλία που τους ενώνει ήταν πολύ ξεχωριστή. Η Laurie έχει καφέ γούνα και είναι λίγο μικρότερη από τον Gus και όταν έφτασε στο καταφύγιο φοβόταν πολύ. Ο Gus ακολούθησε το προστατευτικό του ένστικτο και στάθηκε πίσω από τον φίλο του, δίνοντάς του μια στοργική αγκαλιά.

“Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία αγάπης. Χρειάζονται πραγματικά ο ένας τον άλλον. ”

Οι συγκινητικές φωτογραφίες δείχνουν την καταπληκτική σύνδεση μεταξύ αυτών των σκυλιών. Το επόμενο βήμα ήταν να τους βρούνε ένα μόνιμο σπίτι, αλλά μετά από τόσες πολλές δυσκολίες που πέρασαν μαζί, απλά δεν υπήρχε τρόπος να τα χωρίσεις.

“Όλα αυτά που έχουν σημασία για τον κόσμο είναι να είναι σε θέση να μείνουν μαζί.”

Είναι συνήθως πιο εύκολο για κάθε οικογένεια να αποφασίσει να υιοθετήσει ένα μόνο σκυλί, αλλά το Ίδρυμα ήταν αποφασισμένο να κάνει το καλύτερο δυνατό για να κρατήσει τη Λόρι και τον Γκο μαζί. Έπρεπε να υιοθετηθούν από μια οικογένεια που ήταν πρόθυμη να τους καλωσορίσει με ανοιχτές αγκάλες.

Είναι πολύ καλοί, αλλά πρέπει να κοινωνικοποιηθούν.

Οι εικόνες των δύο τετράποδων έγιναν γρήγορα viral. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εντυπωσιάστηκαν από όλη την αγάπη που φαίνεται στις φωτογραφίες. Χιλιάδες οικογένειες έχουν δείξει ενδιαφέρον να υιοθετήσουν ένα όμορφο ζευγάρι σκύλων. Και τώρα έχουν ξεκινήσει τη νέα τους ζωή σε ένα σπίτι όπου δεν θα τους λείπει τίποτα.

Είναι αξιολάτρευτοι. Αξίζουν τα καλύτερα στον κόσμο. ”

Η Laurie και ο Gus πέρασαν τους πρώτους μήνες της ζωής τους προσπαθώντας να επιβιώσουν. Ευτυχώς, αυτές οι μέρες έχουν περάσει, και τώρα μπορούν να μεγαλώσουν ήσυχα μαζί σε μια στοργική ατμόσφαιρα.

Αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα που μας δείχνει πόσο στοργικοί και ξεχωριστοί είναι οι τετράποδοι φίλοι μας. Μοιραστείτε αυτήν την όμορφη ιστορία με τη νέα ζωή των Laurie και Gus.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: