Survivor 5: «Η Ασημίνα έχει Δάντη, ο Σχίζας την Παναγιώταρου και ο Μαρτίκας…» – «Βόμβες» του Γιώργου Ταλάντσεβ μετά την αποχώρησή του

June 17, 2022

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ αποχώρησε χθες (16/6) από το Survivor 5 και είχε αρκετά να πει στις πρώτες του δηλώσεις στο «Love it», όπου αποφάσισε να μιλήσει για όλα.



Ο Γιώργος Ταλαντσέβ αναφέρθηκε στον Άρη Σοϊλέδη και τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ αποκάλυψε και την επικοινωνία που είχε με τον έξω κόσμο όταν συνάντησε έναν ντόπιο στον Άγιο Δομίνικο με κινητό.

Survivor trailer 19/06: Έκτακτη ανακοίνωση Γιώργου Λιανού την Κυριακή! «Τέλος» Άρης Σοϊλέδης και Ασημίνα Χατζηανδρέου!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 19/06: Έκτακτη ανακοίνωση Γιώργου Λιανού την Κυριακή! «Τέλος» Άρης Σοϊλέδης και Ασημίνα Χατζηανδρέου!

Survivor 5: Οι πρώτες δηλώσεις του Τάλα

«Τα συναισθήματα είναι περίεργα, μου δίνουν φαγητό και δεν ξέρω αν μπορώ να το φάω. Είναι μια περίεργη φάση, δεν το έχω συνηθίσει. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου. Υπάρχει μια προσωπική απογοήτευση, θα μπορούσα να πάω περισσότερο και δεν πήγα. Ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό.

Έφτασα εκεί που έφτασα. Βγήκα στον τάκο με τρεις παίκτες που ήταν θεωρητικά πολύ δημοφιλείς. Η Ασημίνα έχει έναν Χρήστο Δάντη, ο Στάθης έχει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μπορεί να τον υποστηρίζει απ’ έξω. Ο κόσμος γουστάρει τον Σπύρο Μαρτίκα. Πίστευα ότι αν δεν αποχωρούσα εγώ θα έφευγε ο Σπύρος μετά από τόσες φορές που βρέθηκε υποψήφιος» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος.

«Ο Άρης είναι ένας παίκτης που έχει ήδη αρκετή δημοσιότητα και ένα αρκετά διαφορετικό συμβόλαιο, όμως θα ήταν ωραίο ένα λαϊκό κορίτσι και μια αγωνίστρια στη ζωή της, όπως η Μαίη να καταφέρει να πάρει αυτό το έπαθλο» τόνισε ο πρώην παίκτης του Survivor.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJFTkdBR0VZQV9XSURHRVRfMTYzMDEwIj48L2Rpdj4NCjxzY3JpcHQgZGF0YS1jZmFzeW5jPSJmYWxzZSI+DQooZnVuY3Rpb24oRSxuLEcsQSxnLFksYSl7RVsnRW5nYWdleWFPYmplY3QnXT1nO0VbZ109RVtnXXx8ZnVuY3Rpb24oKXsgKEVbZ10ucT1FW2ddLnF8fFtdKS5wdXNoKGFyZ3VtZW50cyl9LEVbZ10ubD0xKm5ldyBEYXRlKCk7WT1uLmNyZWF0ZUVsZW1lbnQoRyksIGE9bi5nZXRFbGVtZW50c0J5VGFnTmFtZShHKVswXTtZLmFzeW5jPTE7WS5zcmM9QTthLnBhcmVudE5vZGUuaW5zZXJ0QmVmb3JlKFksYSl9KSh3aW5kb3csZG9jdW1lbnQsJ3NjcmlwdCcsJy8vd2lkZ2V0LmVuZ2FnZXlhLmNvbS9lbmdhZ2V5YV9sb2FkZXIuanMnLCdfX2VuZ1dpZGdldCcpOw0KX19lbmdXaWRnZXQoJ2NyZWF0ZVdpZGdldCcsDQp7d3dlaTonRU5HQUdFWUFfV0lER0VUXzE2MzAxMCcscHViaWQ6MTgwMTYxLHdlYmlkOjE2NTIzOSx3aWQ6MTYzMDEwfSk7DQo8L3NjcmlwdD4JCQk8L2Rpdj4=

«Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι μία πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα, ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, ο οποίος έχει προσφέρει σίγουρα πολύ γέλιο, έχει δώσει τρομερό reality. Κοιμόταν και σκεφτόταν τι θα πει στο Συμβούλιο, δούλευε στο Survivor, το γούσταρε και έπαιζε το παιχνίδι. Ο άνθρωπος θα μπορούσε να πάει για Δήμαρχος. Μπράβο του!

Ταίριαξα λίγο περισσότερο με τον Άρη, γιατί είχαμε κάποια κοινά ενδιαφέροντα. Είμαστε και οι δύο ανταγωνιστικοί, δεν ξέρουμε να χάνουμε. Πάντα υπήρχε κόντρα στα αγωνίσματα. Έπρεπε να δούμε ποιος είναι ο «Alpha Male». Προσπαθούσα να ιντριγκάρω τον Άρη όταν του είπα ότι έχει έπαρση.

Με στιγμάτισε η επικοινωνία με τον έξω κόσμο, με πονάει ακόμα. Ήταν μια στιγμή αδυναμίας, όταν βλέπεις έναν ντόπιο με κινητό. Ξέρεις ισπανικά, λυγίζεις και λες μήπως μπορώ να το εκμεταλλευτώ και να παρακάμψω κάποιες αρχές του παιχνιδιού. Ήθελα να μεταφέρει σε αγαπημένα μου πρόσωπα ότι είμαι καλά» αποκάλυψε ο Γιώργος Ταλαντσέβ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: