Το έγκυο σκυλί διασώζει τέσσερις ασθενείς από πυρκαγιά στο νοσοκομείο

June 17, 2022

Το έγκυο σκυλί διασώζει τέσσερις ασθενείς από πυρκαγιά στο νοσοκομείο



Δεν χρειάζεται να σας πούμε γιατί τα σκυλιά ονομάζονται οι «καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου», έτσι; Αυτά τα τετράποδα είναι ίσως ένα από τα πιο γνήσια και ανιδιοτελή όντα που θα έχουμε ποτέ την καλή τύχη να συναντηθούμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας.



Επαναλαμβανόμενα, μαθαίνουμε για συγκινητικά περιστατικά όπου τα σκυλιά έχουν αποδείξει ότι αξίζουν πολύ περισσότερη αγάπη, σεβασμό και αφοσίωση από ό, τι τους δίνουμε.

Ένα σκυλάκι ηρωίδα υπέστη σοβαρά εγκαύματα αφού βοήθησε στη διάσωση τεσσάρων ανθρώπων, όλων των ασθενών σε εκείνη την τοποθεσία, από πυρκαγιά που κατακλύστηκε ένα νοσοκομείο στην περιοχή του Λένινγκραντ της Ρωσίας.

Το έγκυο σκυλάκι, που ονομάζεται Matilda, γάβγιζε και έκανε θόρυβο για να ειδοποιήσει το προσωπικό. Αφού ηχεί ο συναγερμός, η Matilda λιποθύμησε από το εισπνεόμενο μονοξείδιο του άνθρακα και διασώθηκε λίγα λεπτά αργότερα από τους εθελοντές Elena Kalinina και Alexander Tsinkevich.

Μια επίσημη έκθεση αναφέρει ότι η Matilda “έκλαιγε από πόνο, αλλά υπέμεινε τα πάντα με μεγάλο ηρωισμό”. Εθελοντές στο καταφύγιο Vasilek στην Αγία Πετρούπολη κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για να σώσουν το σκυλάκι, το οποίο υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε όλο το σώμα της.

Σε μια δήλωση, οι εθελοντές που ήταν υπεύθυνοι για τη φροντίδα της δήλωσαν: «Το πρόσωπο, ο λαιμός και η κοιλιά της Matilda υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα. Συμβουλεύτηκαν έναν ειδικό γονιμότητας που την κοίταξε για μεγάλο χρονικό διάστημα και μελετούσε προσεκτικά τα κουτάβια της: «Όλα είναι ζωντανά και καλά».

“Τώρα είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τον αριθμό των κουταβιών που κουβαλά, γιατί είναι μεγάλο σκυλί.” Όταν η Matilda, η οποία είναι γνωστή ως Motya στο καταφύγιο, γεννήσει τα μικρά της, δεν θα μπορεί να τα θηλάσει μόνη της λόγω των τραυματισμών της.

Η Ματίλντα έχει ξεκινήσει μια μακρά διαδικασία ανάρρωσης, αλλά αρκετοί εθελοντές και γιατροί που εντυπωσιάστηκαν από το θάρρος της κάνουν ό, τι μπορούν για να θεραπεύσουν τα εγκαύματα της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: