Survivor 5: Η απάντηση της Μαρίας Αντωνά στο "ραβασάκι" του Άρη Σοϊλέδη

June 17, 2022

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και, παρά τον πόλεμο που έχουν δεχθεί εξαιτίας των σχολίων του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για την σχέση του ποδοσφαιριστή με Σοφιάνα Αβραμάκη, οι δυο τους δεν πτοούνται και προσπαθούν ο καθένας με τον τρόπο του, να δείχνουν την αγάπη τους και την στήριξή τους, ο ένας στον άλλο, όσο μακριά κι αν βρίσκονται.



Έτσι, στο επεισόδιο της Πέμπτης 16/6 του Survivor 5, αφού οι παίκτες μπήκαν στον στίβο μάχης, μετά την ήττα της μίας ομάδας, βρέθηκαν στην “πίστα” όπου παίζουν τα παιχνίδια της Καραϊβικής και αυτή τη φορά ήταν το κουίζ με τις ερωτήσεις. Στον Άρη, λοιπόν, έτυχε η ερώτηση “Πόσα χιλιόμετρα έχει περπατήσει ένας άνδρας για να γλιτώσει την γκρίνια μίας γυναίκας;” και στο χαρτάκι της απάντησής του έγραψε στο πλάι “Μαρία, μου λείπεις”.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

“Η πρώτη μου ερωτική επαφή ήταν…” – Η αποκάλυψη του Μουτσινά για την περίοδο που συνειδητοποίησε ότι είναι γκέι

Η απάντηση της Μαρίας Αντωνά στο “ραβασάκι” του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5

Η ίδια απάντησε δημόσια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την φωτογραφία του από το παιχνίδι, γράφοντας πως και εκείνης της λείπει. Λίγο αργότερα, μάλιστα, δημοσίευσε και στο Twitter άλλη μία ανάρτηση για το ήθος του μέλλοντα συζύγου της κατά την αποχώρηση.

Ξεκούμπωσε το σορτσάκι της και σήκωσε το εσώρουχό της για να δείξει το τατουάζ που έχει κάνει γι’ αυτόν

Η Μαρία Αντωνά θέλοντας και μη έχει βρεθεί στο κέντρο των εξελίξεων τους τελευταίους μήνες, με την είσοδο του αγαπημένου της Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5 (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση που έκανε για εκείνον). Οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν και έτσι δεν κρύβουν τον έρωτά τους ποτέ.

Και ενώ το πρωί της Πέμπτης (2/6) η εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» έπαιζε το τραγούδι «Τατουάζ» του Πέτρου Ιακωβίδη, η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πως έχει κι εκείνη τατουάζ για τον αγαπημένο της στο σώμα της.

Η Μπέτυ Μαγγίρα ζήτησε να το δει και τότε ήταν που η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πως πρέπει να κατεβάσει λίγο το σορτσάκι της για να φανεί.

Έτσι, χωρίς να προβληματιστεί ιδιαίτερα, άνοιξε το σορτς της και ανέβασε λίγο το εσώρουχό της λέγοντας: «Πες ότι είναι μαγιό».

Τότε φάνηκε πως στην άκρη του ποδιού της έχει κάνει μία καρδιά μέσα στην οποία βρίσκεται το γράμμα «Α», το αρχικό του καλού της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: