Survivor 5:«Θέλουν να με κάνουν να φαίνομαι κακιά» – Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα

June 17, 2022

Στο αποψινό (16/6) επεισόδιο του Survivor 5 μετά τη νίκη των Κόκκινων, μετά από τόσο καιρό, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους παίκτες να σχολιάσουν και όταν έφτασε η σειρά της Ασημίνας, εκείνη πέταξε την μπηχτή της και φυσικά δε μπορούσε να μείνει ασχολίαστο, κυρίως από το Σπύρο, που ενοχλήθηκε ιδιαίτερα.



«Ήταν καλύτεροι οι κόκκινοι και μπράβο τους, να χαρούν το έπαθλο…Συνήθως, όμως, φεύγει ένα μέλος από την ομάδα που νικάει το έπαθλο», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα. Πράγματι έτσι θα συμβεί, όπως σας έχουμε αποκαλύψει ήδη, αποχωρεί ο Τάλα.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Το σκηνικό μεταξύ Ασημίνας και Σπύρου στο Survivor 5

Με το Σπύρο να της απαντά: «Αυτό ήταν ένα πολύ κακό σχόλιο. Ήταν άκομψο. Δεν έπρεπε να το πει. Δε μπορούσε να μας αφήσει να χαρούμε τη νίκη μας;» και η Ασημίνα να προσπαθεί να δικαιολογηθεί πως δεν το είπε όπως ακούστηκε αλλά ειλικρινά τους ευχήθηκε να χαρούν το έπαθλο.

Στη συνέχεια, μόλις επέστρεψαν στις καλύβες η Ασημίνα συζήτησε το σκηνικό με τους συμπαίκτες της και παραχώρησε και δηλώσεις στις κάμερες με δάκρυα στα μάτια.

«Ό, τι και να κάνω, δε με πιστεύουν και για άλλη μία φορά παρεξηγήθηκα. Συνεχώς πιάνονται από όσα λέω. Επίτηδες με παρεξηγούν και θέλουν να με κάνουν να φαίνομαι κακιά για να μη φτάσω στο τέλος».

Τα ”καρφιά” του Μαρτίκα στην Ασημίνα στο Survivor 5

Στο χθεσινό (15/6) επεισόδιο του Survivor 5, μετά τον αναβρασμό στις καλύβες με την υποψηφιότητα της Ασημίνας, ο ένας έριχνε τα καρφιά του στον άλλο, και κυρίως η μπάλα ”πήγαινε” από Σπύρο σε Ασημίνα και πάλι πίσω.

«Είχε πραγματικά τρελαθεί να μη βγει υποψήφια. Γιατί να μη βγει; Είναι η δεύτερη χειρότερη αγωνιστικά μετά από μένα. Επίσης, η συμπεριφορά της είναι από τις πιο πονηρές και κακές στο φετινό πιχνίδι. Συμπεριφέρεται σε οποιονδήποτε με το χειρότερο τρόπο με κανένα δισταγμό, για να ξεφεύγει», σχολίασε ο Μαρτίκας.

«Ασημίνα μου, αυτό το παιχνίδι είναι ένα τεράστιο σχολείο. Μέσα από αυτό μαθαίνεις να συμβιώνεις αι να συμπεριφέρεσαι καλύτερα. Αν δεν έχεις μάθει, πώς πρέπει να στέκεται κάποιος με μία άρτια συμπεριφορά απέναντι στους υπολοίπους, δε θα σου δωθεί ποτέ η ευκαιρία. Αυτό το παιχνίδι μας δίνει τη δυνατότητα να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Ασημίνα μου στέκεσαι φοβισμένη απέναντι στην κρίση του κόσμου. Μήπως φοβάσαι πως ο κόσμος έχει απογοητευτεί από την συμπεριφορά σου;», συνέχισε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: