Survivor 5: «Έχει απώτερο σκοπό να…» – Ο Σπύρος ''έκραξε'' για άλλη μία φορά τον Άρη

June 17, 2022

Στο αποψινό επεισόδιο (15/6) του Survivor 5 οι σπόντες, η ένταση και τα ΄΄καρφιά΄΄ δεν σταμάτησαν. Αρχικά, ο Στάθης, μίλησε για στρατηγική και έπειτα το συνέχισε ο Σπύρος απευθυνόμενος στον Άρη και στο πώς συνηθίζει να παίζει. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά, που ρίχνει τα ”καρφιά του σχολιάζει την αξία και το ήθος, που θεωρεί πως δεν έχει ο συμπαίκτης του.



«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση χτες στο αγώνισμα ο Άρης. Η Μαίη ήταν τρομερά καλή και εκείνος της είπε παίξε σωστά».

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

«Δε μου αρέσει που ο Άρης που ”εγκλωβίζει” κόσμο. Έχει απώτερο σκοπό να καθίσει στον τελικό με ανθρώπους λιγότερης δυναμικής, λιγότερης αποδοχής από εκείνον, όπως νομίζει ο ίδιος. Πασχίζει να καθίσει με διαχειρίσιμα άτομα, δια χειρός Άρη, κατά πώς βολεύει τον Άρη. Δε σε συμφέρουν οι υπόλοιποι, γιατί έχουν ήθος και αξίες, πάνε με το σπαθί τους. παλεύουν και κρίνονται από τον κόσμο, Εσύ προσπαθείς να φτάσεις χωρίς να περάσεις από κάποια δοκιμασία».

Τα ”καρφιά” του Σπύρου στον Άρη στο Survivor 5

Η Βρισηίδα ξεκαθαρίζει αν είναι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα

Σούσουρο έχει δημιουργηθεί για το αν τελικά είναι μαζί η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας, ειδικά μετά την αφιέρωση της νίκης του παίκτη του Survivor στην Influenncer. Για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα η Βρισηίδα το μεσημέρι της Πέμπτης 16/6 βρέθηκε στον καναπέ του Love It.

«Όταν με έσπρωξε ο Σπύρος Μαρτίκας δεν υπερέβαλα, ήταν όντως απότομο. Στην αρχή δεν ήθελα καν να τον βλέπω, γιατί όταν είναι ο σύντροφός σου που λες ότι είσαι ερωτευμένη, τον αγαπάς και όλα αυτά και ξαφνικά κάνει κάτι τέτοιο είναι κάπως. Όλα αυτά μου τα έχει πει ο ίδιος. Εγώ δεν του έχω πει σ’ αγαπώ ενώ αυτός μου έχει πει.

Πίσω από τις κάμερες μου είχε εκδηλώσει ανοιχτά τα αισθήματά του. Από την ένωση ξεκίνησε να με φλερτάρει και η Ευρυδίκη έβαλε το χέρι της. Άρχιζε να με θαυμάζει, ερχόταν τα πρωινά και με ξύπναγε με ένα φιλί», δήλωσε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Και συνέχισε: «Στο τέλος το ζούσαμε κρυφά, γιατί άκουγε πολύ άσχημα σχόλια από την ομάδα του. Δεν χαιρόταν κανείς με αυτό γιατί πίστευαν ότι εξαιτίας αυτού θα μείνουμε στο παιχνίδι».

Όσον αφορά στην παρεξήγησή της με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Βρισηίδα Ανδριώτου σημείωσε: «Πριν μπούμε στο παιχνίδι, λέγαμε ο καθένας πράγματα που γνωρίζαμε ο ένας για τον άλλο. Το μόνο που είπα εγώ είναι τη γνωρίζω για την Ναυσικά και που την έχω γνωρίσει. Η Μυριέλλα τα παραφούσκωσε και να έχει κοντά της στη Ναυσικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της, ξέρω καλά τι έχω πει, δεν θα κάτσω να την παρακαλέσω να με πιστέψει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: