Εθελοντές πήραν να σώσουν το γέρικο γαϊδουράκι που ήταν παρατημένο στην περιοχή της Ψάθας Αττικής

June 17, 2022

Εθελοντές πήραν να σώσουν το γέρικο γαϊδουράκι που ήταν παρατημένο στην περιοχή της Ψάθας Αττικής



Ένα ταλαιπωρημένο, παρατημένο στη μοίρα του γέρικο γαϊδουράκι ανέλαβε η ο ομάδα του Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse στα Μέγαρα, όπως μας ενημερώνει η Μαρία Αρκομάνη Maria Arkomani.



Ταλαιπωρημένα, αδικημένα, βασανισμένα και σχεδόν πάντα κακοποιημένα τα ιπποειδή ζουν άθλια στη χώρα μας. Όσο και αν έχουν προσπαθήσει οι φιλοζωικές οργανώσεις, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, να κάνουν κάτι, έπεσαν πάνω σε τοίχο. Η αναλγησία του κράτους ξεπερνάει κάθε όριο. Τα ζώα αυτά εξακολουθούν να θεωρούνται ζώα δεύτερης κατηγορίας. Και όμως πρόκειται για πραγματικά υπέροχα πλάσματα. Έξυπνα και με μεγάλη αγάπη για τον άνθρωπο.

Το γαϊδουράκι αυτό βρίσκεται εδώ και καιρό στην περιοχή της Ψάθας. Πολλοί το έβλεπαν αλλά κανένας δεν νοιαζόταν. Όπως γίνεται πάντα.

Ο Αδέσποτος Παλμός άνοιξε την αγκαλιά του για αυτό. Και αποφάσισε να μην το αφήσει να πεθάνει μόνο του αβοήθητο. Το εγκατέλειψαν. Το ξέχασαν. Και για αυτό οι εθελοντές της ομάδας θα του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Θα το αγκαλιάσουν με αγάπη και σεβασμό, όπως του αρμόζει.

Δείτε τι γράφουν για το συγκεκριμένο περιστατικό: «Εδώ να ενημερώσουμε πως ακόμα ΚΑΜΙΑ νομοθεσία δεν προστατεύει αυτά τα πλάσματα. Είναι ξεχασμένα στο Έλεος του Θεού.

Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από την πλευρά μας.
Υ.Γ. Ελπίζουμε να μη βγουν καλοθελητές/τριες να μας κρίνουν επειδή σώζουμε ζώα από άλλους Δήμους, όπως του Αγρινίου κτλ. Ας κοιτάξουν την καμπούρα τους και ας αφήσουν εμάς στο όποιο έργο κάνουμε. Γιατί δυστυχώς αυτή είναι η βρώμικη φιλοζωία.
Εμείς συνεχίζουμε, σώζουμε ό,τι μπορούμε, όπως μπορούμε. Δεν θα δεχτούμε κανέναν και ούτε μας αγγίζουν σχόλια του τύπου τι ζώα και από πού τα σώζουμε!!!!
Όσοι θέλουν να βοηθήσουν ας έρθουν να πάρουν και να σώσουν αυτοί ζώα από τα Μέγαρα αφού εμείς εδώ οι είμαστε “άχρηστοι”.
Την αγάπη μας από Μέγαρα και θα σας ενημερώσουμε για τα νέα του κούκλου μας. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας.
Με εκτίμηση,

Η ομάδα
Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse Animal Rescue Team»

Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse


Πηγή

Διαβάστε επίσης: