Θανάσης Κατερινόπουλος: «Δε θα ομολογήσει ποτέ η Ρούλα Πισπιρίγκου! Αν είχε παραμείνει στην αστυνομία ίσως να…» (Video)

June 16, 2022

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα και εκτίμησε ότι τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, αφενός αν η Ρούλα Πισπιρίγκου παρέμενε στα κρατητήρια της Ασφάλειας για ανάκριση, αφετέρου δε αν δεν είχαν γίνει τα εκκωφαντικά λάθη από όλους τους εμπλεκόμενους, τα οποία έμελλε να γίνουν μαζεμένα στην πιο πολύκροτη υπόθεση της τελευταίας 100ετίας.



Ο Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στα ολέθρια λάθη. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας της Πάτρας, από την γκέλα ολκής του ΕΚΑΒ που πήρε το νεκρό μωρό αντί να καλέσει Αστυνομία και ιατροδικαστή, που ίσως να είχαν λύσει το μυστήριο από τότε, μέχρι και την… παρέλαση του δικηγόρου των συγγενών της σπιτονοικοκυράς με τα πράγματα από το σπίτι που θα έπρεπε να είχε σφραγιστεί από την πρώτη στιγμή των ερευνών.

Survivor spoiler 16/06 αποχώρηση: Βόμβα μεγατόνων! Ούτε Σπύρος, ούτε Στάθης! Αυτός ο παίκτης φεύγει απόψε

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 16/06 αποχώρηση: Βόμβα μεγατόνων! Ούτε Σπύρος, ούτε Στάθης! Αυτός ο παίκτης φεύγει απόψε

Παράλληλα, εκτίμησε ότι θα γίνουν κι άλλες συλλήψεις για πλημμελήματα ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι τόσο ο Δασκαλάκης όσο και η οικογένεια της Πισπιρίγκου έβλεπαν πράγματα, -όχι τα εγκλήματα- και σιωπούσαν. Παράλληλα, ο Πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας, κ. Γρηγόρης Λέων, μίλησε σήμερα στην εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις έξι» σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στη υπόθεση της Πάτρας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: