Survivor 5 Spoiler (16/6): Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου

June 16, 2022

Το Survivor 5 βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία. Σε λίγο καιρό πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ πότε θα γίνει). Κάπως έτσι, ενώ όλοι οι παίκτες είχαν αρχικά στόχο να φτάσουν μέχρι το σημείο όπου το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, τώρα όλοι περιμένουν να φτάσουν στον τελικό και να πάρουν το έπαθλο 100.000 ευρώ.



Αν νομίζετε πως τις τελευταίες τους μέρες στο νησί, Διάσημοι και Μαχητές θα τις περάσουν χαλαρά, πάνω σε μια αιώρα πίνοντας κοκτέιλ, μάλλον έχετε μπερδευτεί. Τώρα περισσότερο από ποτέ θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν τους αντιπάλους τους για να βρεθούν στον ημιτελικό, τον τελικό και κατά συνέπεια στη διακριτική ευχέρεια του τηλεοπτικού κοινού.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 Trailer (16/6): Σε άσχημη κατάσταση η Ασημίνα – Απομονωμένη στο δάσος

Μάλιστα οι τελευταίες δοκιμασίες αναμένεται να είναι όλο και πιο δύσκολες. Ο δρόμος για τη νίκη άλλωστε δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Όπως είδαμε και στο trailer που έχει κυκλοφορήσει (δείτε το εδώ) οι διαγωνιζόμενοι είναι εξαιρετικά πιεσμένοι και προσπαθούν με δυσκολία να διαχειριστούν την κατάσταση που επικρατεί.

Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει απόψε (16/6) στο Survivor 5

Μπορεί οι ασυλίες να έγιναν σε ατομικά παιχνίδι, ωστόσο απόψε (16/6) το παιχνίδι γίνεται ξανά ομαδικό και μία από τις δύο ομάδες θα κερδίσει ένα μεγάλο έπαθλο. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές – και πάντα έγκυρες – πληροφορίες μας, η ομάδα που θα πάρει τη νίκη δε θα είναι άλλη από την Κόκκινη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: