Αιφνίδιος θάνατος 22χρονης στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής: Τι αναφέρει το πόρισμα

June 16, 2022

Αιφνίδιος θάνατος 22χρονης στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής: Τι αναφέρει το πόρισμα



«Ανακοπή καρδιάς αγνώστου αιτιολογίας» αναφέρει το πόρισμα του Προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θράκης, Νικόλαου Κηφνίδη, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 22χρονης φοιτήτριας του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής που κατέρρευσε εν ώρα προπόνησης.



Σύμφωνα με τον Νικόλαο Κηφνίδη, το αίτιο θανάτου του νεαρού κοριτσιού δεν εντοπίστηκε από τη μακροσκοπική εξέταση και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των μικροσκοπικών (ιστολογικών και τοξικολογικών) εξετάσεων καθώς ελήφθησαν ιστοτεμάχια και βιολογικά υγρά – αίμα/ούρα.

Κατά τον ιατροδικαστή η νεαρή γυναίκα δεν φαίνεται να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Στην Κομοτηνή έχουν ήδη μεταβεί συγγενείς της νεαρής φοιτήτριας προκειμένου να παραλάβουν τη σορό της, ενδεχομένως και εντός της ημέρας, που θα μεταφερθεί στην Κρήτη όπου και διαμένει η οικογένειά της.

Σημειώνεται ότι η πανεπιστημιακή κοινότητα της Σχολής και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δ.Π.Θ. σε ανακοίνωσή της εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο θάνατο «ενός μέλους της οικογένειας του Κλασικού Αθλητισμού», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: