Survivor 5: «Είναι ψεύτης» – Έξαλλη η Ασημίνα με το Σπύρο

June 16, 2022

Το σημερινό επεισόδιο (15/6) στο Survivor 5 ξεκίνησε και όλοι είχαν κάτι να σχολιάσουν αι να πετάξουν τη σπόντα τους. Η μπάλα ”πήρε” κυρίως το Σπύρο αλλά και την Ασημίνα, οι οποίοι είναι οι μέχρι στιγμής υποψήφιοι προς αποχώρηση.



«Δεν έχω να πω τίποτα με το Σπύρο. Είναι ψεύτης. Είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Μία προς τον Τάλα, μία προς τον Στάθη…Δε πρόκειται να αλλάξει. Δε μπορώ να ασχοληθώ άλλο μαζί του. Χαλιέμαι όταν μιλώ μαζί του», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ασημίνα.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

MasterChef 6: Είναι γεγονός – Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που παίρνει τον τίτλο και τα 50.000 ευρώ

Από την άλλη, ο Νίκος ανέφερε για το σκηνικό με την αποχώρηση της Βρισηίδας:« Τρώει κολλήματα. Δε βγάλαμε εμείς τη Βρισηίδα. Εκείνη το ζήτησε γιατί είχε κουραστεί»

Τα ”καρφιά” Ασημίνας και Νίκου κατά του Σπύρου στο Survivor 5

Σε άλλο σημείο η Ασημίινα πρόσθεσε για την υποψηφιότητά της στο Survivor: «Όσοι έχουμε μείνει, κοιτά να φάει ο ένας τον άλλον. Οπότε νομίζω ότι η χθεσινή ψηφοφορία ήταν ξεκάθαρα για να φύγω από το παιχνίδι. Για να με βγάλουν απέναντι στον Σπύρο και να με διώξουν για να μην έχουν κάποιον απέναντί τους με βάση τη δημοτικότητα, την αγωνιστικότητα κ.λ.π. Ήταν τελείως στρατηγική για να με διώξουν γιατί ο Σπύρος έχει διώξει πάρα πολλούς»

Ο Σπύρος Μαρτίκας αφιέρωσε την νίκη του στην Βρισηίδα

Ασταμάτητος ήταν στον χθεσινό 14/6 αγώνα ατομικής ασυλίας του Survivor 5 ο Σπύρος Μαρτίκας καθώς ήταν από τους λίγους που κατάφερε να βρει από νωρίς τους στόχους. Συγκεκριμένα, ο Σπύρος έκανε ένα σερί νικών 3 στα 3 και μάλιστα αφιέρωσε μια από τις νίκες του στην Βρισηίδα.

Μπορεί να έχει αποχωρήσει πια από το παιχνίδι, ωστόσο την αναφέρει συχνά, τονίζοντας πόσο του λείπει ενώ μάλιστα έχουν συμφωνήσει πως όταν βγει από το παιχνίδι θα συνεχίσουν την σχέση τους.

Στο άκουσμα της αφιέρωσης λοιπόν, ο Στάθης η Σταυρούλα και ο Τάλα παρόλο που δεν ήθελαν ιδιαίτερα τελικά φώναξαν χαμηλόφωνα το όνομά της, με τον τελευταίο να το κάνει κυριολεκτικά με.. μισή καρδιά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: