Survivor 5: «Είναι ψεύτης…» – Κόλαφος για τον Μαρτίκα η Ασημίνα

June 16, 2022

Κόλαφος υπήρξε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, με άπαντες τους παίκτες στο Survivor 5 να πετούν τις σπόντες τους και την ποδοσφαιρίστρια να επιτίθεται εκ νέου στον Σπύρο Μαρτίκα, με τους δύο να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.



«Δεν έχω να πω τίποτα με το Σπύρο. Είναι ψεύτης. Είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Μία προς τον Τάλα, μία προς τον Στάθη…Δε πρόκειται να αλλάξει. Δε μπορώ να ασχοληθώ άλλο μαζί του», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ασημίνα.

Survivor spoiler βόμβα: Επιστρέφει ως παρουσιαστής ο Σάκης Τανιμανίδης! Τι θα απογίνει ο Γιώργος Λιανός;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler βόμβα: Επιστρέφει ως παρουσιαστής ο Σάκης Τανιμανίδης! Τι θα απογίνει ο Γιώργος Λιανός;

Από την άλλη, ο Νίκος ανέφερε για το σκηνικό με την αποχώρηση της Βρισηίδας: «Τρώει κολλήματα. Δε βγάλαμε εμείς τη Βρισηίδα. Εκείνη το ζήτησε γιατί είχε κουραστεί».

Survivor spoiler 15/06: «Άντε σπάσε ρε μ@λ@κ@» - Χτύπησε τον Σπύρο Μαρτίκα μετά το συμβούλιο η Ασημίνα Χατζηανδρέου! Την αποβάλλουν ή κλείνουν τα μάτια;

Survivor spoiler 15/06: Για ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 5 έγινε το "έλα να δεις" με πρωταγωνιστές την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Από χτες σας έχουμε ενημερώσει για τον τρόμο που έχει πιάσει την παίκτρια της μπλε ομάδας, αφού είχε καταλάβει ότι θα βρεθεί στον τάκο με τον Σπύρο Μαρτίκα, έναν παίκτη πολύ δυνατά στις ψηφοφορίες του κοινού και καταλαβαίνει πως το τέλος της πλησιάζει.

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

Το άγχος έχει κυριεύσει την Ασημίνα Χατζηανδρέου με αποτέλεσμα να ξεσπάσει τόσο μποστά στις κάμερες, όσο και όταν κλείνουν αυτές. Το ίδιο συνέβη και στα παρασκήνια του συμβουλίου που είδαμε χτες (14/06) αφού οι επιθέσεις του Σπύρου Μαρτίκα προς το πρόσωπό της ήταν πολλές με αποτέλεσμα η αθλήτρια να ξεσπάσει.

Survivor spoiler 15/06: «Άντε σπάσε ρε μ@λ@κ@» - Χτύπησε τον Σπύρο Μαρτίκα μετά το συμβούλιο η Ασημίνα Χατζηανδρέου! Την αποβάλλουν ή κλείνουν τα μάτια;

«Άντε σπάσε ρε μ@λ@κ@ μας έχεις σπάσει τα @ρχ@δι@ τόσο καιρό εδώ μέσα. Φύγε να ηρεμήσουμε», ήταν τα λόγια της Ασημίνας Χατζηανδρέου προς το πρόσωπο του Μαρτίκα με τον τελευταίο να αντιδρα: «Φοβάσαι κοριτσάκι μου πως θα διώξω και εσένα. Άλλος θα μας αδειάσει την γωνιά σε λίγο», ήταν η απάντηση του φαρμακοποιού, με την κατάσταση να ξεφεύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η Ασημίνα Χατζηανδρέου φέρεται να χτύπησε τον Σπύρο Μαρτίκα, σε μια κίνηση που εφόσον είχε καταγραφεί από τις κάμερες θα έπρεπε να την οδηγήσει και στην αποβολή της από το ριάλιτι επιβίωσης, κάτι το οποίο συνέβη και στην περίπτωση του Γιώργου Κατσαούνη. Ωστόσο η παραγωγή, επειδή φτάνουμε στο φινάλε και δεν υπάρχουν περιθώρια για αποχωρήσεις, έκλεισε τα μάτια και άφησε το συμβάν σαν να μην συνέβη ποτέ..

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου θα πούμε εμείς...


Πηγή

Διαβάστε επίσης: