Survivor 5: «20 μέρες έμειναν και…» – «Ξέσπασε» για τον Άρη Σοϊλέδη η Μαρία Αντωνά

June 16, 2022

Η Μαρία Αντωνά δεν έχει σταματήσει τους τελευταίους μήνες να τοποθετείται για την πορεία του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5 και όσους τον επικρίνουν, με την ίδια να στέλνει το δικό της μήνυμα.



Είναι γεγονός πως εξαιτίας της συμμετοχής του στο ριάλιτι, η ίδια χωρίς να ευθύνεται ή να φταίει κάπου έχει δεχτεί αρκετές επιθέσεις, και κρατά μία σχετικά ήρεμη για τα όσα έχει ακούσει στάση, και απαντά πάντα με επίπεδο και αρκετά ουδέτερα, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ επίσης να αναφέρεται στην επαφή τους.

Survivor spoiler βόμβα: Επιστρέφει ως παρουσιαστής ο Σάκης Τανιμανίδης! Τι θα απογίνει ο Γιώργος Λιανός;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler βόμβα: Επιστρέφει ως παρουσιαστής ο Σάκης Τανιμανίδης! Τι θα απογίνει ο Γιώργος Λιανός;

Survivor 5: Η τοποθέτηση της Μαρίας Αντωνά

«Μου στέλνετε πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί δεν μπαίνω σε μια διαδικασία να απαντήσω σε σχόλια, σε ύβρεις, σε πράγματα τα οποία λέγονται και γράφονται σε προφίλ, δεξιά και αριστερά. Αλήθεια σας το λέω, πραγματικά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, ούτε να μπω σε μια τέτοια διαδικασία. Γιατί δεν έχω κάτι τέτοιο μέσα μου.

Ο καθένας εξωτερικεύει στα social media του και τις απόψεις του με βάση αυτό τα οποία έχει μέσα του. Εγώ δεν έχω τέτοια πράγματα μέσα μου. Άλλωστε, 20 μέρες έμειναν για να βγει ο Άρης και να απαντήσει επιτέλους σε πάρα πολλούς εκεί έξω. Να απαντήσει σε σχέση με όλα αυτά τα σχόλια τα οποία έχει δεχτεί για τα πάντα. Σας ευχαριστώ. Μένω στην αγάπη σας και στο γεγονός ότι ο Άρης είναι ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά.

Και ο μόνος λόγος για τον οποίο τονίζω ότι ο Άρης είναι πολύ καλός παίκτης αγωνιστικά. Δεν χρειάστηκε να “χρυσώσει” κανενός το χάπι. Πάντα ήταν ειλικρινής. Έλεγε αυτά τα οποία έπρεπε να πει μπροστά τους, straight, χωρίς να λειτουργήσει υπόγεια.

Ποτέ δεν κοίταξε να χαλάσει κανενός το όνομα, όπως έκαναν πάρα πολλοί παίκτες εκεί μέσα. Οι οποίοι κάθε φορά που έφευγε ένας παίκτης, ήταν να μεταφέρουν πώς μπορούν να χαλάσουν και να αμαυρώσουν κι άλλο την εικόνα του Άρη.

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

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορώ και εγώ να βγω και να πω δημόσια. Να μοιραστώ μαζί σας χιλιάδες πράγματα που μπορεί και να μην τα γνωρίζετε καν. Αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται και δεν το έχει ανάγκη ο Άρης. Γιατί ο Άρης βασίζεται στα δικά του πόδια και είναι πάρα πολύ καλός αγωνιστικά. Σε ένα project για το οποίο κρίνεσαι για την αγωνιστικότητά σου και για το κομμάτι της επιβίωσης. Αυτά», είπε κλείνοντας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: