«Θα μπουν εκεί που είναι ο Κώστης»: Απειλεί με βεντέτα ο αδερφός του 22χρονου, σε κακή κατάσταση η μάνα και η χήρα

June 15, 2022

«Θα μπουν εκεί που είναι ο Κώστης»: Απειλεί με βεντέτα ο αδερφός του 22χρονου, σε κακή κατάσταση η μάνα και η χήρα





Φονικό στον Μυλοπόταμο: Με βεντέτα απειλεί ο αδερφός του 22χρονου, που δολοφονήθηκε από 44χρονο συγχωριανό του, το απόγευμα της Κυριακής, τονίζοντας «σήμερα για μένα τελειώνουν τα πάντα… Χάνω τα πάντα… Μ’ άφησε μόνο μου με πέντε μωρά».

Ειδικότερα, πικραμένος και εξοργισμένος, μιλώντας στο Mega, υπογράμμισε «δέκα χρόνια τους παλεύω. Θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου…αναγκαστικά. Όλοι οι Καντάνηδες για μένα τη ψυχή του αδερφού μου θα την επληρώσουν. Απαιτώ από τον ίδιο τον δολοφόνο να βγει και να πει τον λόγο. Δεν μπορώ να καταλάβω. Προσπαθώ. Δεν μπορώ να καταλάβω».

Σύμφωνα με τον ίδιο, από τα δέκα σπίτια του χωριού, το φονικό στον Μυλοπόταμο έκλεισε τα πέντε, επισημαίνοντας για τους συγγενείς του 44χρονου δολοφόνου “δεν ξαναξημερώνει καλή μέρα για μένα[…]Θα έρθουν στο χωριό και; Τι θα πούμε; Καλημέρα; Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα. Απαιτώ από τον ίδιο τον δολοφόνο να βγει και να πει τον λόγο, δεν μπορώ να καταλάβω, προσπαθώ, δεν μπορώ να καταλάβω”.

Σημειώνεται πως το χωριό Αργουλιό στον Μυλοπόταμο Κρήτης παραμένει υπό αστυνομικό κλοιό, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται έξω από τα σπίτια, τόσο του θύματος, όσο και του θύτη, τα οποία βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση το ένα από το άλλο, καθώς υπάρχει φόβος για βεντέτα.

Στο μεταξύ, η σύζυγος του θύματος, Στέλλα Χαριτάκη τόνισε πως «ήταν τόσο καλός. Λεφτά να μην είχε κάποιος πήγαινε και του έδινε, ακόμα κι αν ο δικός μου δεν είχε. Και σε αυτούς είχε δώσει. Χειρουργείο έκανε ο φονιάς και τον βοήθησε. Αυτό είναι το ευχαριστώ; Που τον έβαλε στο χώμα;».

Η διαμάχη μεταξύ των δύο οικογενειών φαίνεται πως είχε ενταθεί μετά την Πρωτοχρονιά, αφού όπως αναφέρει η σύζυγος του θύματος στον ΑΝΤ1 «στις αρχές Μαΐου, ήρθε ο αδελφός του φονιά με ένα πυροβόλο κι εγώ ήμουν στο μπαλκόνι έγκυος κι έριξε μια ριπή. Κάναμε μήνυση όλα έγιναν σωστά και μου λέει ο φονιάς στην Αστυνομία. Στέλλα είδες εσύ όπλο; Κι αμέ; Έπρεπε να με ξαπλώσει για να το παραδεχτεί;» και συμπληρώνει «επειδή είχε γίνει μια παρεξήγηση με τα ξαδέλφια τους, είχε πάει ο αδελφός του φονιά στο καφενείο κι ήταν ο άντρας μου και του λέει έβγα έξω και λέει ο δικός μου “δικός σου είναι ο χώρος;” Κι είχαμε δικαστήρια γι’ αυτά τα πράγματα».

΄Ηταν προμελετημένο το φονικό στον Μυλοπόταμο

Από την πλευρά της, η μητέρα του 22χρονου αναφέρει «να φύγουν από εδώ γιατί θα έχουμε κι άλλα. Πριν από 9 χρόνια είχαν πυροβολήσει τον μεγάλο μου γιο αλλά την γλίτωσε και τώρα με 3 σφαίρες τον στείλανε στον τάφο», ενώ η Λουκία Χαριτάκη, αδελφή του θύματος εξήγησε «ήμουν δίπλα του, εγώ, ο πατέρας μου, ο αδελφός μου, το κοπέλι μου. Είπαν μια κουβέντα, που δεν πήγαινε γι’αυτόν. Με τον αδελφό του φονιά είχα πρόβλημα. Ζήτησε συγγνώμη και φύγανε. Τι ήθελε και γύρισε με το όπλο. Κατέβαινε, σταμάτησε στο σπίτι μου. Του λέει: “θα αναμαζώξεις τη γλώσσα του ή θα σε αναμαζώξω εγώ; Κατέβα αν είναι άνδρας” και γυρίζει και του ‘παίζει 3’. Δεν κατέβηκαν από το αμάξι. Ήταν προμελετημένο έγκλημα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: