Καμία σχέση με τα μαγιό που φόραγε στο Survivor – Κάνει τον γύρο του διαδικτύου η Βρισηίδα με τις φωτογραφίες της

June 15, 2022

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι μια από τα κορίτσια που είδαμε να εμφανίζει πολλές συμπεριφορές στο Survivor 5 με τη συμμετοχή της, καθώς μια αγωνιστική άνοδο τους τελευταίους μήνες, πριν αποχωρήσει. Γενικότερα η απήχηση της στο κοινό ήταν αμφιλεγόμενη, με άλλους να τη συμπαθούν πολύ και άλλοι να κουράζονται μαζί της.



Σε κάθε περίπτωση μέσα από την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο κατάφερε να αναδείξει την πιο απλή πλευρά του εαυτού της μιας και όσο ήταν έξω είχε προβάλλει μια πιο σύνθετη ζωή. Αν ανατρέξει κανείς σε παλιότερες φωτογραφίες της στο instagram ή αν παρατηρήσει την επιστροφή της στην Ελλάδα, θα καταλάβει πως η Βρισηίδα είναι ένα κορίτσι με φοβερές αναλογίες αλλά και με εξαιρετικό γούστο.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Έγκυος στο πρώτο της παιδί πασίγνωστη Ελληνίδα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ποζάρει με μαγιό

Βρισηίδα με μαγιό

«Δεν περίμενα πως θα φύγω εγώ αλλά ο…»

Άλλη μια αποχώρηση για το survivor 5 είναι γεγονός και αυτή τη φορά ισχύει για την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στο Love it την Παρασκευή 10/6. Η πρώην πλέον παίκτρια μεταξύ των όσων δήλωσε, αναφέρθηκε με πολύ ωραία λόγια στη σχέση, που είχε με τον Μαρτίκα.

Στη συνέχεια, δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στη στιγμή, που ανακοινώθηκε πως θα πρέπει να εγκαταλείψει την καλύβα και όλη ην καθημερινότητα, που είχε χτίσει εκεί. Τόνισε μάλιστα πως μέχρι και την τελευταία στιγμή θεωρούσε πως είχε γίνει λάθος από τη μεριά του Λιανού, αφού πίστευε μέσα της πως ο Τάλα θα έφευγε από το ριάλιτι επιβίωσης και όχι εκείνη.

«Μου λείπει πάρα πολύ το σανίδι, δεν ήμουν από τα άτομα που μάζευε τσόχες, ήθελα σανίδι. Δεν το περίμενα, γιατί δεν ένιωθα ότι έχει έρθει η ώρα μου γιατί είχα αρχίσει να ανεβαίνω και αγωνιστικά και ο στόχος μου ήταν να φτάσω στο ατομικό. Περίμενα ότι θα φύγει ο Τάλα, έπαθα σοκ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: