Πριν Τον Ντέμη: Αυτός Είναι Ο Άνδρας Που Ετοιμαζόταν Να Παντρευτεί Η Δέσποινα Βανδή (Pic)

June 15, 2022

Πριν Τον Ντέμη: Αυτός Είναι Ο Άνδρας Που Ετοιμαζόταν Να Παντρευτεί Η Δέσποινα Βανδή (Pic)



Φουλ ερωτευμένη με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι η Δέσποινα Βανδή , η οποία πλέον δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να κρύψει τη σχέση της από τα φώτα της δημοσιότητας.



Λίγο μόλις καιρό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η σχέση της με τον ηθοποιό επισημοποιήθηκε, με την ίδια να δηλώνει πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά και τις φήμες να κάνουν λόγο για 2ο γάμο!

Όμως, ο Μπισμπίκης δεν ήταν ο πρώτος Βασίλης με τον οποίο είχε σχέση η δημοφιλής τραγουδίστρια. Το 1997, πριν γνωριστεί με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η Δέσποινα Βανδή είχε δεσμό με έναν τραπεζικό υπάλληλο που λεγόταν Βασίλης. Το ζευγάρι, μάλιστα, έμενε μαζί ενώ το περιοδικό «Ciao» είχε δημοσιεύσει συνέντευξη της Δέσποινας, στην οποία μιλούσε για τον δεσμό της.

Έμαθα πως παντρεύεσαι. Είναι αλήθεια;

Είπαμε να μιλήσουμε για τα καλλιτεχνικά μου. Δεν παντρεύομαι λοιπόν.

Γιατί; Δεν τα πάτε καλά με τον αγαπημένο σου; Μήπως έχετε χωρίσει;

Μπα, που να φας τη γλώσσα σου (γελάει). Δηλαδή, όποιο ζευγάρι δεν παντρεύεται πρέπει και να έχει χωρίσει; Και καλά είμαστε και αγαπημένοι είμαστε και δεν παντρευόμαστε. Ικανοποιήθηκες;

Απ’ ό,τι ξέρω, ο Βασίλης μένει στην Αγία Παρασκευή. Εσύ στη Βούλα. Η απόσταση δεν είναι μικρή. Έχετε και εντελώς διαφορετικό ωράριο εργασίας. Πότε συναντιόσαστε;

Καθημερινά.

Πηγαίνεις σπίτι του κάθε μέρα ή έρχεται ο Βασίλης στο δικό σου;

Με τον Βασίλη μένουμε μαζί στο σπίτι μου, που είναι και κοντά στη δουλειά μου. Εάν έμενε ο καθένας στο σπίτι του οι συναντήσεις μας θα είχαν πρόβλημα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: