Ο 7χρονος έκλεψε την παράσταση σε αυτή την βάφτιση χορεύοντας τσάμικο (vid)

June 15, 2022

Ο 7χρονος έκλεψε την παράσταση σε αυτή την βάφτιση χορεύοντας τσάμικο (vid)



Σίγουρα όλοι έχετε βρεθεί σε γάμους και βαφτίσια και σίγουρα όλοι έχετε δει τα πιτσιρίκια να σέρνονται στο τέλος του χορού και πάντα μετά από εμάς τους ενήλικες, που θέλουμε να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε.



Τις περισσότερες φορές όπως αναφέραμε, τα μικρά “τα σέρνουμε” βάζοντάς τα στην τελευταία θέση, όμως αυτό το 7χρονο αγόρι, έσυρε πρώτο τον χορό και μάλιστα χόρεψε τσάμικο δείχνοντάς μας τις δεξιότητές του στους παραδοσιακούς χορούς.

Ο Γιάννης, πηγαίνει στην δευτέρα τάξη του δημοτικού, είναι 7,5 ετών και κατάγεται από τη Γορτυνία. Τον τελευταίο χρόνο κάνει μαθήματα παραδοσιακών χορών και όπως φαίνεται τα καταφέρνει μια χαρά.

Ο Άρης Μουγκοπέτρος είναι ο νονός του
Ο Άρης Μουγκοπέτρος, γνωστός κλαρινετίστας είναι ο νονός του μικρού Γιάννη και σε αυτόν οφείλεται και η αγάπη που έχει ο 7χρονος για την παραδοσιακή μουσική και κατ’ επέκταση τους παραδοσιακούς χορούς.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Άρης Μουγκοπέτρος εμφανιζόταν και συνόδευε στην σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» τον 14χρονο Κωνσταντίνο Τσαμαδό, που αναδείχτηκε νικητής του talent show.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, που έχουν δει πάνω από 120.000 χρήστες στο TikTok, ο Άρης Μουγκοπέτρος παίζει κλαρίνο και ο μικρός κάνει πάνω από 30 ψαλιδάκια με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους να τον χειροκροτούν. Μαζί τους τον χειροκροτούμε και εμείς.Μπράβο στον μικρό και μπράβο στους γονείς του, που κρατούν τα παιδιά τους κοντά στις ρίζες τους και τις παραδόσεις.

Πατήστε play για να δείτε το απολαυστικό βίντεο!

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: