«Βόμβα» Γρηγόρη Λέων για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα: «Επιστήμονες θόλωσαν την εικόνα! Οι ιατροδικαστικές πραγματογνωμοσύνες θα…»

June 15, 2022

Με μια ανάρτηση στο twitter ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων προσπάθησε να ξεδιαλύνει το τοπίο αναφορικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Παράλληλα, στο φως ήρθε το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καλόγρηα και Νίκου Καρακούκη για τους θανάους της Μαλένας και της Ιριδας



Ο Γρηγόρης Λέων μιλώντας για τις αμφιβολίες στην υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα και το πως πέθαναν έγραψε πως αναμένονται δύο ιατροδικαστικές πραγματογνωμοσύνες που θα βάλουν τέλος στην αβεβαιότητα.

Survivor spoiler 15/06: Τρομερή γκάφα της παραγωγής στο trailer! Πρόδωσε τους 4 υποψήφιους προς αποχώρηση - Πάγωσαν οι τηλεθεατές

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 15/06: Τρομερή γκάφα της παραγωγής στο trailer! Πρόδωσε τους 4 υποψήφιους προς αποχώρηση - Πάγωσαν οι τηλεθεατές

Το σχόλιο του ιατροδικαστή στο Twitter έχει ως εξής: «Πολλοί προβληματιστήκατε για το αν ήταν τελικά έγκλημα ο θάνατος των τριών παιδιών. Είναι εύλογος προβληματισμός αφού βρέθηκαν ακόμα και επιστήμονες που άθελα ή εσκεμμένα θόλωσαν την «εικόνα». Η περίοδος αυτή θα τελειώσει με τις δύο ιατροδικαστικές πραγματογνωμοσύνες».

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Σοβαρές αποκαλύψεις! Αυτά είναι τα 10 πρόσωπα «κλειδιά» που θα καταθέσουν

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ραγδαίες αναμένονται να είναι το επόμενο διάστημα οι εξελίξεις στο "θρίλερ" της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο επίσπευσης της έρευνας, από τις ανακριτικές αρχές, έχει ζητηθεί να παραδοθούν το συντομότερο δυνατόν και τα πορίσματα που αφορούν στους θανάτους των δυο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας.

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

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό" στην Πάτρα θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών καθώς ξεκινούν οι καταθέσεις των δέκα προσώπων που αναμένεται να ρίξουν «φως» στην υπόθεση θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυ Χεινοπώρου τα δέκα αυτά άτομα είναι: ο Μάνος Δασκαλάκης, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η Ελένη Λεγάτου (μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου), ο πατριός της κατηγορούμενης, ο πεθερός (Γιώργος Ναβλούρος) και η πεθερά της (Ελένη Νταβλούρου), η «νονά» της Τζωρτζίνας, ο «Γιαννάκης» (η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας), μία γειτόνισσα του ζευγαριού καθώς και φιλικό πρόσωπο των Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη που κρατούσε συχνά την Τζωρτζίνα όταν χρειαζόταν στο σπίτι της.

Το όνομα που ακούστηκε και άφησε άφωνο τον παρουσιαστή είναι αυτό του «Γιαννάκη», του ανθρώπου που φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Θα καλέσουν και την εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας με τη δημοσιογράφο να απαντά: «Ναι, γιατί ήταν ένα πρόσωπο που βρέθηκε με την Ρούλα λίγο πριν το θάνατο της Ίριδας και είναι ένα πρόσωπο «κλειδί».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: