Survivor 5: Τεράστιο λάθος της παραγωγής! Έδειξε στο trailer όλους τους υποψήφιους προς αποχώρηση

June 15, 2022

Πολλές φορές η παραγωγή του Survivor 5 έχει κάνει γκάφες είτε καταλάθος είτε σκόπιμες, ωστόσο, αυτή που έκαναν στο trailer για το σημερινό (15/6) επεισόδιο είναι αδιανόητη. Συγκεκριμένα, έδειξαν προς το τέλος όλους τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Και αυτούς που γνωρίζουμε και αυτούς που θα μάθουμε απόψε το βράδυ.



Απόψε 15/6 όλοι οι παίκτες θα αγωνιστούν ξανά για τη τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας, τη οποία όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει από χθες 14/6, θα κερδίσει μια γυναίκα και θα “σπάσει” την καλοτυχία του Σοϊλέδη.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Τέλος τα ψέματα: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 6

Το αγώνισμα θα έχει κύριο στοιχείο το νερό που θα δυσκολέψει ορισμένους παίκτες. Βέβαια, όλα τα αγωνίσματα φαίνονται κουραστικά, καθώς πλέον μόνο ένα είναι το αγώνισμα επάθλου και αυτό το βλέπουμε κάθε Κυριακή στις οθόνες μας.

Η γκάφα που πρόδωσε τους υποψήφιους προς αποχώρηση στο Survivor 5

Μπορεί το trailer να ξεκίνησε κανονικά και να είδαμε τους τσακωμούς που θα σημειωθούν, αλλά και το αγώνισμα, ωστόσο προς το τέλος είδαμε 4 πρόσωπα πριν ολοκληρωθεί το βίντεο.

Τα δυο ήταν της Ασημίνας Χατζηανδρέου και του Σπύρου Μαρτίκα, ενώ τα άλλα δυο ήταν… του Στάθη Σχίζα και του Γιώργου Ταλάντσεβ οι οποίοι βγαίνουν στον τάκο από ισοψηφία. Δείτε βέβαια και ποιος κερδίσει την ατομική ασυλία.

Να σημειώσουμε πως παιχνίδι πλέον είναι εντελώς διαφορετικό, καθώς ο κάθε παίκτης παίζει μόνο για τον εαυτό του. Βρισκόμαστε ένα μήνα περίπου πριν από τον μεγάλο τελικό και παρόλο που έχει βγει σύμφωνα επιδόσεων ο παίκτης που θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ, ωστόσο, πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα στις επόμενες ημέρες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: