Survivor 5 spoiler 14/6: Είναι σίγουρο! Αυτός κερδίζει την 2η ατομική ασυλία

June 14, 2022

Για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας θα αγωνιστούν οι παίκτες του Survivor 5. Την πρώτη την κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Η υποψηφιότητα αυτή ωστόσο θα έλεγε κανείς πως ήταν αναμενόμενη, καθώς είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης, ενώ έχει προκαλέσει και πολλές εντάσεις μέσα στο παιχνίδι.



Ένταση να πούμε πως θα προκαλέσει και στο αποψινό (14/6) επεισόδιο. Στο συμβούλιο του νησιού, θα τσακωθεί πολύ άσχημα με έναν αντίπαλο παίκτη μπροστά στον Γιώργο Λιανό και οι τόνοι θα ανέβουν.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 14/6: Βγαίνει στον τάκο με τον Μαρτίκα! Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσον αφορά τώρα το αγώνισμα θα είναι όπως κάθε φορά άλλωστε, αρκετά κουραστικό καθώς πλέον συναγωνίζονται οι πιο δυνατοί αγωνιστικά και όλα παίζονται στον χρόνο που θα κάνουν να φτάσουν στον στόχο.

Αυτό ο παίκτης κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία του Survivor 5

O παίκτης ωστόσο που θα καταφέρει να κερδίσει και να μην χάσει την τελευταία του ζωή σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι ποιος άλλος; Μα ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος είναι και πρώτος στην κατάταξη με 77% αγωνιστική επίδοση.

Το βιογραφικό του Άρη Σοϊλέδη

Ο Σοϊλέδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό. Έκανε το ντεμπούτο του, ως επαγγελματίας, σε αγώνα της Super League εναντίον του Λεβαδειακού κατά τη διάρκεια της σεζόν 2008-2009, αντικαθιστώντας τον Σεμπαστιάν Λέτο.

Αναγνωρίζοντας τις δυνατότητές του και για να αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία, αγωνίστηκε ως δανεικός για δύο διαδοχικές περιόδους, αρχικώς, στον ΟΦΗ και στην συνέχεια στον Λεβαδειακό, όπου δεν κατάφερε να έχει θετικό αντίκτυπο με την επίδοσή του. Στις 31 Αυγούστου 2011, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποδέσμευση του παίκτη, ο οποίος δεν κατόρθωσε να κερδίσει επαρκή χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα.

Ακολούθως, υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τη Δόξα Δράμας στη Football League. Την 1η Αυγούστου 2013, ο 22χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 έτους με τη Νίκη Βόλου, με στόχο την άνοδο της στην Σούπερ Λιγκ.

Στις 7 Ιουνίου 2014, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Στις 6 Ιουλίου 2016, λύθηκε το συμβόλαιο, έχοντας 41 εμφανίσεις (2 γκολ, 5 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις. Στις 7 Ιουλίου 2016, υπέγραψε συμβόλαιο με την κυπριακή Ομόνοια.Στις 15 Ιουλίου 2017 επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ και υπέγραψε με την Κέρκυρα για ένα έτος.

Στις 19 Ιουλίου 2018, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μποτοσάνι στο Πρωτάθλημα Ρουμανίας.

Στις 2 Αυγούστου 2019, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Στεάουα Βουκουρεστίου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: