Survivor 5: Αλλάζει ότι ήξεραν μέχρι τώρα – «Θα περάσουμε από προημιτελικούς, σε ημιτελικούς…»

June 14, 2022

Με πολλές και κυρίως αλλαγές εκτυλίσσεται το σημερινό επεισόδιο της Δευτέρας 13/6, την ώρα που οι παίκτες στο Survivor θα διεκδικήσουν ατομικά πλέον την πρώτη ασυλία της εβδομάδας ώστε να μην είναι υποψήφιοι στο συμβούλιο. Την ώρα λοιπόν που οι παίκτες προσπαθούσαν να αντιληφθούν αυτή την αλλαγή ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε αναλυτικά τις νέες αλλαγές στο παιχνίδι.



Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πριν τον αγώνα

«Σας καλωσορίζω στον πρώτο αγώνα ασυλίας, πλέον στο ατομικό παιχνίδι. Το περιμένατε πως και πως και ήρθε η στιγμή ο καθένας σας να αγωνιστεί για να κερδίσει αυτό το κολιέ της ασυλίας», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Μπρος ολοταχώς για να σπάσει το ρεκόρ! – Παμψιφεί ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Και πρόσθεσε: «Στον πρώτο αγώνα ασυλίας θα παίξετε ότι ατομικά, θα περάσουμε από προημιτελικούς, σε ημιτελικούς και φυσικά στον μεγάλο τελικό ο οποίος θα αναδείξει έναν παίκτη ή μια παίκτρια που θα κερδίσει αυτό το κολιέ το οποίο χαρίζει προστασία στο συμβούλιο που έρχεται».

Αυτός ο παίκτης κερδίζει την 1η ατομική ασυλία

Από σήμερα (13/6) το βράδυ οι ασυλίες του Survivor 5 γίνονται ατομικές και σίγουρα πολλές ισορροπίες θα ανατραπούν. Μπορεί τα παιχνίδια επάθλου να είναι ομαδικά – για αυτό άλλωστε άλλαξαν πάλι οι ομάδες – ωστόσο, στο χέρι του καθενός είναι η παραμονή του στο ριάλιτι.

Στο αγώνισμα ασυλίας, οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό την παραμονή τους το παιχνίδι. Μέσα αυτή την στιγμή, εκτός του Σπύρου (που τον κρατάει το τηλεοπτικό κοινό), έχουν μείνει οι πιο δυνατοί αγωνιστικά που από την αρχή ήταν φαβορί για τον τελικό.

Ένας παίκτης όμως θα καταφέρει να πάρει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και το βράδυ στο συμβούλιο του νησιού δεν θα ψηφιστεί από όλους τους υπόλοιπους – δείτε εδώ το trailer.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο παίκτης που θα καταφέρει να βγάλει εκτός όλους τους παίκτες είναι ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος μπορεί να έχει προκαλέσει πολλές εντάσεις με την συμπεριφορά τους, ωστόσο, φαίνεται πως είναι ο πιο δυνατός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: