Survivor 5: Μπρος ολοταχώς για να σπάσει το ρεκόρ! – Παμψιφεί ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

June 14, 2022

Την Δευτέρα 13/6, παρακολουθήσαμε έναν επεισοδιακό ατομικό αγώνα, με τις ομάδες, αλλά και την αντιπαράθεση του Άρη Σοϊλέδη με τον Μαρτίκα, καθώς ο φαρμακοποιός τον κατηγόρησε για το γεγονός ότι δεν επέλεξε τους φίλους του, Γιώργο Ταλάντσεβ και Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου στην ομάδα του, ώστε να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν κι εκείνοι κάποια έπαθλα.



Άνδρες και γυναίκες λοιπόν αναμετρήθηκαν μεταξύ τους για πρώτη φορά στο Survivor 5, προσφέροντας έναν αγώνα γεμάτο αδρεναλίνη και αγωνία από τον οποίο με πολύ κόπο, κατάφερε και βγήκε με το σπαθί του νικητής ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Μαρτίκας είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά τον αγώνα και τις δηλώσεις του Άρη, ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού, ωστόσο κανείς δεν είχε αγωνία για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, αφού η ψηφοφορία ήταν μονόδρομος πλέον. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση λοιπόν αναδείχτηκε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος σχολίασε την απόφαση των συμπαικτών του λέγοντας: «Δικαιολογημένη απόλυτα η υποψηφιότητά μου και το περίμενα».

Το Twitter έδειξε το σκληρό του πρόσωπο και ξεφτίλισε τον Μαρτίκα

Μετά την ανακατανομή των ομάδων στο Survivor, η αλήθεια είναι πως η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι ανάμεσά στους παίκτες, ιδιαίτερα μετά το νέο περίφημο σχέδιο του Μαρτίκα το οποίο όπως φάνηκε δεν δέχτηκε ο Σοϊλέδης. Πιο συγκεκριμένα ο Σπύρος Μαρτίκας, γνωρίζοντας ότι πιθανότατα ο Άρης θα είναι η πρώτος αρχηγός, του ζήτησε να τον πάρει στην ομάδα του μαζί με τη Σταυρούλα και την Ασημίνα, έτσι ώστε να χάνουν και να κερδίσουν έπαθλα οι «κόκκινοι», επειδή η Μαίη δεν έχει φύγει από την παραλία.

Ο Άρης δεν αποδέχτηκε την πρόταση, όπως ήταν φυσιολογικό, με τον Σπύρο να το κάνει θέμα στην καλύβα, και οι παίκτες να σχολιάζουν λίγο πολύ πως το πιο πιθανό ήταν να μην το δεχόταν κανείς.

Εκτός από τους συμπαίκτες τους, που όπως φαίνεται κανένας τους δεν συμφώνησε με την πρόταση του Σπύρου στον Άρη, θέση πήραν και οι twitterάδες, οι οποίοι μπορεί κάποτε να τον επαινούσαν και να δήλωναν την λατρεία τους στο πρόσωπό του, ωστόσο σήμερα του πρότειναν να αποχωρήσει, αν θέλει να κάνει καλό στην κόκκινη ομάδα!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: