«Πνίγεσαι…» – Ο Απόστολος Ρουβάς μιλά έξω από τα δόντια για την εμπειρία του στο Survivor 5

June 13, 2022

Ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για τη σχέση του με τον αδερφό του, Σάκη, βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας 13/6 στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, ο σεφ ρωτήθηκε και για την εμπειρία του στο Survivor 5 και τα επόμενο επαγγελματικά του σχέδια.



Οι δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά για τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια και το Survivor

«Ήταν δύσκολο να μείνω ήρεμος, πνίγεσαι δεν μπορείς να μιλήσεις. Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που σε φέρνει στα όρια σου γιατί είναι συνδυαστικά πράγματα. Πεινάς, είσαι σε ακραίες συνθήκες και συμβιώνεις με άτομα που δεν γνωρίζεις», ομολόγησε εξαρχής ο γνωστός μάγειρας.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 13/6: ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Αυτός ο παίκτης κερδίζει την 1η ατομική ασυλία

«Μου πήρε χρόνο να προσαρμοστώ. Και διατροφικά είχα διαταραχές και στο κομμάτι του ύπνου είχα θέματα», παραδέχτηκε αναφερόμενος στην μεταβατική περίοδο, που χρειάστηκε μέχρι να επανέλθει στους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητάς του, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η οικογένεια και η σύντροφός του τον στήριξαν χωρίς δεύτερη σκέψη, όταν τους ανακοίνωσε ότι θα δοκιμάσει την τύχη του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όσο για το αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια, απάντησε: «Θαυμάζω τα αδέρφια μου για τις οικογένειες που έχουν κάνει, φαντάζομαι και τον εαυτό μου να έχω οικογένεια».

Τέλος, δήλωσε πως είναι ανοιχτός σε τηλεοπτικές προτάσεις μετά το ντεμπούτο του στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα στο Mega. «Θα το συζητούσα, θα μου άρεσε» είπε.

Η πρώτη δημόσια έξοδος για τον Απόστολο Ρουβά με τη σύντροφό του

Μπορεί ο Απόστολος Ρουβάς να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θέλοντας έτσι να την προστατεύσει από τα media, ωστόσο, όσο ήταν στο Survivor 5 αποκάλυψε πως είναι σε σχέση και μάλιστα, την λένε Φανή.

Δεν άργησε λοιπόν μετά την εξομολόγηση του να βγουν και φωτογραφίες της αγαπημένη του, η οποία όπως είδαμε είναι ξανθιά> και κούκλα Θεσσαλονικιά.

Πρόκειται για τη Φανή Γιαβρίδου, μία εντυπωσιακή ξανθιά> γυναίκα, η οποία σε παλαιότερες φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει εμφανιστεί και με στολή αεροσυνοδού.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού όταν πλέον είχε τελειώσει ο φημολογούμενος δεσμός του Απόστολου Ρουβά με τη Δανάη Μπάρκα.

Με την Φανή Γιαβρίδου γνωρίστηκαν κατά της διάρκεια μίας ταξιδιωτικής εξόρμησης που συμπεριελάμβανε πεζοπορία και ορειβασία καθώς αυτό είναι τους τελευταίους μήνες το αγαπημένο του χόμπι. Άλλωστε, πριν μπει στο Survivor, ο μάγειρας έστελνε μαγνητοσκοπημένα τα βίντεο του από τη Θεσσαλονίκη στην εκπομπή DOT, όπου συμμετείχε.

Το ζευγάρι λοιπόν, μετά την αποχώρηση του σεφ από το Survivor 5, πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια έξοδο. Απόστολος και Φανή πήγαν σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας όπου γευμάτισε μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, την Μαρία Αντωνά και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Στο Instagram δημοσιεύθηκαν διάφορα βίντεο όπου έδειχνε το ζευγάρι να κάθεται δίπλα δίπλα, ωστόσο, δεν ήθελε να δώσει τροφή για σχόλια και ήταν πιο “μαζεμένο”. Όπως και να έχει εμφανισιακά τουλάχιστον ταιριάζουν πολύ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: