Ο Ηλικιωμένος Πιτ Μπουλ Δεν Χάνει Τις Ελπίδες Του Και Μετά Από Μήνες Ταλαιπωρίας Είναι Πλέον Ευτυχισμένος Με Την Οικογένειά Του

June 10, 2022

Ο Ηλικιωμένος Πιτ Μπουλ Δεν Χάνει Τις Ελπίδες Του Και Μετά Από Μήνες Ταλαιπωρίας Είναι Πλέον Ευτυχισμένος Με Την Οικογένειά Του



Η σημερινή ιστορία είναι πραγματικά μια αναπαράσταση ελπίδας , που δεν πρέπει ποτέ να μας εγκαταλείψει. Αν χάσεις την ελπίδα, δεν έχει νόημα να συνεχίσεις. Τον Δεκέμβριο, μόλις δύο μέρες πριν την παραμονή των Χριστουγέννων, ένας λυπημένος σκύλος σε ένα ρείθρο προοριζόταν για ευθανασία. Αποδεικνύεται ότι ο μεγάλος σκύλος ήταν ο Stanley, ένα ηλικιωμένο πίτμπουλ με σοβαρό πρόβλημα ψώρας. Η κατάστασή του ήταν τόσο άσχημη που δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια του.



Για να αποφύγει τη μοίρα του ήταν η Cathy Stanley , ένα πολύ γενναιόδωρο κορίτσι που είχε διαβάσει την ιστορία του Stanley και στάθηκε δίπλα του. Η κοπέλα έφτασε στην ώρα της και ευτυχώς κατάφερε να αποφύγει προσωρινά τη μοιραία ένεση. Η Cathy μοιράστηκε την ιστορία του πιτ μπουλ στα social media και δημοσίευσε ένα βίντεο για να την κάνει γνωστή στον κόσμο.

Το βίντεο διαδόθηκε αστραπιαία στο διαδίκτυο και ήταν εκεί που ο Dave Schofield of Respect-A-Bull , ένα καταφύγιο Terrier στο Βανκούβερ του Καναδά, επικοινώνησε με την Cathy. Ο Ντέιβ και η σύζυγός του αποφάσισαν να πάρουν μαζί τους τον Στάνλεϊ καθώς το καταφύγιό τους είχε πολλές πιθανότητες να βρει το μεγάλο σκυλί ένα νέο σπίτι . Στην πραγματικότητα, οι λάτρεις αυτής της φυλής απευθύνονταν πολύ συχνά στον Dave για υιοθεσία.

Η χειρουργική επέμβαση του Ντέιβ ήταν αρκετή για να θεραπευτεί πλήρως ο Στάνλεϊ τόσο σωματικά όσο και ηθικά και έτοιμος να γνωρίσει τη νέα του οικογένεια. Μάλιστα, ξεκίνησε αμέσως μια υιοθεσία για το πανέμορφο λευκό pitbull.

Ο σκύλος έφτασε στο σπίτι ενός ζευγαριού: του Τζος και της Τερέζας Κάουφιλντ , που συγκινήθηκαν από την προσωπικότητά του και το πολεμικό του πνεύμα.

Ο Stanley είναι πλέον μέλος μιας στοργικής οικογένειας και έχει γίνει ο σωματοφύλακας του νεογέννητου γιου του ζευγαριού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: