Παρελθόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Snik (photos)

June 10, 2022

O τράπερ Snik μετά τον χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φαίνεται πως είναι και πάλι ερωτευμένος. Η νέα του αγαπημένη ονομάζεται Γιώτα Ιωαννίδου και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται στην εστίαση ενώ παράλληλα κάνει φωτογραφήσεις και video clips.



Δείτε επίσης: Ερωτευμένη ξανά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά τον Snik

Survivor spoiler 10/06: Αποχωρεί οικειοθελώς η Ασημίνα Χατζηανδρέου, 3 βδομάδες πριν το μεγάλο φινάλε

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 10/06: Αποχωρεί οικειοθελώς η Ασημίνα Χατζηανδρέου, 3 βδομάδες πριν το μεγάλο φινάλε

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί τόσο στην Αθήνα, όσο και στο εξωτερικό, όπου o Snik ταξιδεύει για live εμφανίσεις.Αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο Παρίσι και παρότι προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, τελικά οι αναρτήσεις τους στο Instagram τους πρόδωσαν. Και οι δύο δημοσίευσαν φωτογραφίες ακριβώς από το ίδιο σημείο και συγκεκριμένα από το ξενοδοχείο που διαμένουν με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

View this post on Instagram

A post shared by SNIK (@snikthehustla)

View this post on Instagram

A post shared by Γιώτα Ιωαννίδου (@giwta_iwannidou)

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

«Την χώρισε γιατί...» - Το μυστικό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που εξόργισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει απασχολήσει στο παρελθόν με αρκετές σχέσεις του, με μια από αυτές να είναι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχοντας χωρίσει μαζί της το 2019.

Σύμφωνα με τις τότε αποκαλύψεις του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο τραγουδιστής φαίνεται ότι είναι αυτός που έβαλε τέλος τη σχέση του με το μοντέλο μετά την αποκάλυψη του κρυφού γάμου της Ηλιάνας.

Ο άγνωστος γάμος του όμορφου μοντέλου αποκαλύφθηκε στα τέλη του 2018. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο, βρίσκονται όμως σε διάσταση από τις αρχές του 2018.

Ο κρυφός γάμος και η γνωριμία με τον Αργυρό

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έζησε έναν πολύ θυελλώδη έρωτα. Γνώρισε τον Γιάννη της το 2010. Ένα όμορφο αγόρι, πολύ κοντά στην ηλικία με εκείνη, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα. Εκείνος την ερωτεύτηκε πάρα πολύ, αυτή όμως ζούσε στο εξωτερικό. Τα πράγματα δεν ήταν πάρα πολύ εύκολα στην αρχή τα πρώτα χρόνια ταξίδευε ο ένας στον άλλον και εκείνη ανησυχούσε πολύ. Τελικά αυτός ο έρωτας επισφραγίστηκε το 2015 από έναν γάμο. Παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες. Οι κουμπάροι ήταν η τότε συγκάτοικος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και διάσημη τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή, αλλά και ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Ενώ ήταν ένας μεγάλος έρωτας που δεν τον έκρυβαν, στον γάμο ήταν πολύ λίγοι οι καλεσμένοι, έγινε σχεδόν κρυφά. Το ζευγάρι έκανε και επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα στα Madwalk της περασμένης σεζόν. Ξαφνικά από τον Μάρτιο… σιωπή. Δεν υπάρχει ακόμα διαζύγιο, παραμένουν παντρεμένοι, ωστόσο όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι από το Μάρτιο έχει σταματήσει η μεταξύ της επικοινωνία», ανέφερε στον αέρα του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το ίδιο διάστημα το μοντέλο φέρεται να γνώρισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό με τον οποίο βρέθηκε μαζί μέχρι που ο τραγουδιστής της έδειξε την πόρτα της εξόδου, σύμφωνα με τον Alpha.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: