«Η αλήθεια είναι…»: Ανατροπή από τον Θοδωρή Μαραντίνη 2 χρόνια μετά το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου

June 10, 2022

Την ανατροπή έφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης με όσα ανέφερε για τη Σίσσυ Χρηστίδου, αποκαλύπτοντας την φύση της σχέσης τους και την προτεραιότητα, που πάντοτε δίνουν στα παιδιά τους.



Ο frontman των Onirama μίλησε στον Real Fm και αποκάλυψε τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την γνωστή παρουσιάστρια, η οποία επίσης μίλησε για το θέμα. Όπως είπε, βάζουν τα παιδιά μπροστά παρά τις διαφωνίες που μπορεί να έχουν κατά καιρούς.

Survivor spoiler 10/06: Αποχωρεί οικειοθελώς η Ασημίνα Χατζηανδρέου, 3 βδομάδες πριν το μεγάλο φινάλε

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 10/06: Αποχωρεί οικειοθελώς η Ασημίνα Χατζηανδρέου, 3 βδομάδες πριν το μεγάλο φινάλε

Τα λόγια του Μαραντίνη μετά το διαζύγιο

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα, πέρα από τυχόν διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής ή οτιδήποτε, προσπαθούσαμε και προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να βάζουμε τα παιδιά μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό πέρα από οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να έχεις είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επίπεδο αντίληψης.

Ο καθένας όταν κάνει παιδιά κάπως μασάει και αναμεταδίδει αυτά που έμαθε στο δικό του σπίτι καλώς ή κακώς. Όποτε μοιραία το ζευγάρι φέρνει δυο διαφορετικούς κόσμους στην ανατροφή παιδιών και υπάρχουν διαφωνίες. Όποτε αυτό, έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να το φιλτράρεις και να βρεις την ισορροπία. Θέλει δουλειά αυτό. Δουλεύουμε, την βρίσκουμε, και την χάνουμε συνέχεια. Το θέμα είναι όμως να συνεχίζεις να δουλεύεις επί τούτου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: