Η Ιωάννα Παλιοσπύρου Χωρίς Μάσκα Στη Γιορτή Υιοθεσίας Ζώων

June 10, 2022

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου Χωρίς Μάσκα Στη Γιορτή Υιοθεσίας Ζώων



Στη γιορτή υιοθεσίας ζώων που οργανώθηκε στον κήπο του Ζαππείου Μεγάρου από το φιλοζωικό και πολιτιστικό σωματείο «ΑΓΑΠΗ» παρευρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, πραγματοποιώντας έτσι μία από τις πρώτες κοσμικές εμφανίσεις της χωρίς τη μάσκα.



Η 36χρονη γυναίκα, η οποία στα τέλη Απριλίου έδειξε πρώτη φορά το πρόσωπό της μετά τις πολλαπλές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων της σε τηλεοπτική συνέντευξη στους «Πρωταγωνιστές», πλέον συνεχίζει τη ζωή της έχοντας κοντά της πολλούς ανθρώπους που τη στηρίζουν.

Μεταξύ αυτών είναι, φυσικά, η Αννίτα Ναθαναήλ, την οποία και συνόδευσε στη φιλοζωική εκδήλωση, αποφεύγοντας ωστόσο να κάνει δηλώσεις στις κάμερες. «Η Ιωάννα αισθάνεται υπέροχα και είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ που πρέπει να δώσουμε στον κόσμο που την αγκάλιασε και την αποδέχτηκε, που θεωρεί την εικόνα της φυσιολογική» δήλωσε από την πλευρά της η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία έκανε και την παρουσίαση της γιορτής υιοθεσίας μαζί με τον Κώστα Σόμμερ.

Στο πλαίσιο του event πραγματοποιήθηκε μια πολυσυλλεκτική επίδειξη μόδας με τη συμμετοχή αγαπημένων celebrities σε ρόλο μοντέλων, οι οποίοι φορούσαν δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών όπως του Mr. Celebrity Skin Δημήτρη Στρέπκου, του Βασίλη Ζούλια, της Αθηνάς Τρανούλη, της Δάφνης Βαλέντε κ.ά. Δεν επρόκειτο, όμως, απλώς για ένα fashion show, αφού τα μοντέλα, μεταξύ των οποίων ήταν η Κατερίνα Τσάβαλου, η Ναταλία Δραγούμη και ο Κωνσταντίνος Φραντζής, κρατούσαν στην αγκαλιά τους σκυλάκια που αναζητούν το παντοτινό τους σπίτι κι έναν άνθρωπο να τα φροντίζει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: