Survivor 5: Η Βρισηίδα βγαίνει εκτός παιχνιδιού και κράζει την Μαίη – «Είναι πονηρούλα»

June 10, 2022

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor 5, (δείτε εδώ την στιγμή που χαιρετάει τον Μαρτίκα) η γνωστή influencer μίλησε μέσω κάμερας με την Ιωάννα Μαλέσκου για όλα όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο. Εξέφρασε τα συναισθήματά της, ενώ έχει πάρει μια ανάσα από το παιχνίδι, αναφέρθηκε και στον Σπύρο Μαρτίκα αλλά και στην κόντρα της με την παίκτρια των Κόκκινων, Μαίη.



Η Βρισηίδα Ανδριώτου κράζει την Μαίη

«Ήταν η κούραση του σώματός μου, είχα το πόδι μου που πονούσε πάρα πολύ, ήταν κάποιες αδικίες που με ενοχλούσαν, δηλαδή μπορεί να κέρδιζα αλλά στο run πιο πριν να με είχε σπρώξει και να με είχε σκοτώσει η Μαίη σε ένα σημείο, και εκεί με έπιαναν τα νεύρα μου.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Γυρνάει με γεμάτες τις τσέπες – Με πόσα χρήματα έφυγε από το Survivor 5 η Βρισηίδα Ανδριώτου

Οπότε με έτρωγε η αδικία, ακόμα με τρώει. Δεν με νοιάζει αν θα χάσω αλλά τελευταία, και ενώ κέρδιζε, έκλαιγα και νευρίαζα.

Η Μαίη σπρώχνει πάρα πολύ στα run, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει σπρώξει και δεν το έχει κάνει μόνο σε έμενα, έχει σπρώξει πολύ κόσμο και αυτό της το έμαθε ο Στάθης. Τον άκουσα να της λέω με ύφος «και εσύ θα την σπρώξεις πρώτη», το να μην σπρώξεις κανείς, να σωθούμε λιγάκι και να μην σκοτωθούμε;

Γενικά η Μαίη είναι λίγο πονηρούλα, δεν το δείχνει στην κάμερα αλλά ισχύει. Μπορεί να μιλάω εγώ με την Ασημίνα για κάτι άσχετο και να έρθει να ρωτήσει γιατί μιλάμε για εκείνη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα.

Τα ίδια για την Μαίη είχε πει και η συμπαίκτριά της Στέλλα Ανδρεάδου

Όταν αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης η Στέλλα Ανδρεάδου εξέφρασε την άποψη της για όλους τους εναπομείναντες παίκτες και εστίασε σε δυο τρεις λίγο περισσότερο, που έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην Μαίη για την οποία είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν σχέδιο Σπύρου, όλοι μαζί καθίσαμε και μιλήσαμε. Η Μαίη βέβαια δεν συμφώνησε. Η Μαίη φοβόταν τον τάκο. Γι΄ αυτό και ήθελε να δώσει εμένα οπότε με παραξένεψε που είπε ότι δεν περίμενε να την ψηφίσω. Δεν ήμασταν ποτέ φίλες, απλά συμβιώναμε στην καλύβα».

‘Οσο για τον Μαρτίκα, είπε: «Δε περιμέναμε να μας στηρίξει ο Σπύρος σαν Μεσίας. Ο λόγος του ίσως ήταν ένα έξτρα βοήθημα να μείνω εγώ ή η Μαίη. Ο Σπύρος ξέρει να χειρίζεται το λόγο και έχει επιχειρήματα για κάθε τι που λέει. Γι’ αυτό θεωρώ μένει στο παιχνίδι. Ίσως έχει κάνει και κάποια προεργασία με δικά του άτομα, που τον στηρίζουν»

«Η Μαίη είναι πονηρή. Δεν ήμασταν ποτέ κοντά, δε μ’ άφηνε να την πλησιάσω. Θεωρώ πολύ ψέμα πως θα μείνει μόνη με τα κορίτσια και πώς θα τα αντιμετωπίσει. Δεν την ένοιαζε η Στέλλα, είχε πει σε παίκτη ότι άλλη μια βδομάδα είναι έξτρα χρήματα», συμπλήρωσε για τη Μαίη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: