Βόμβα από τον Κώστα Λεφάκη – Εμπόδια για Κριούς, Καρκίνους, Λέοντες και…

June 10, 2022

Ασάφεια, εμπόδια και ανασφάλεια είναι οι λέξεις που κυριαρχούν στη σημερινή ημέρα για τα ζώδια (Παρασκευή 10/6). Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, οι Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες και άλλα 3 ζώδια δεν διανύουν τη πιο ευνοική περίοδο. Με την ευκαιρία, δείτε ποιό είναι το Νο1 κακιασμένο ζώδιο.



Οι αναλυτικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη (10/6)

Κριός

Survivor spoiler 10/06: «Αποχωρεί από το Survivor 5 και ο...» - Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τη νέα αποχώρηση, μετά την Βρισηίδα!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 10/06: «Αποχωρεί από το Survivor 5 και ο...» - Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τη νέα αποχώρηση, μετά την Βρισηίδα!

Τα σχέδιά σας είναι πιθανόν να σκοντάψουν αργότερα σε εμπόδια που δεν πρέπει να σας πτοήσουν. Στην παραζάλη των ημερών θα βγουν και μερικές μικρές ευκαιρίες ψυχαγωγίας, ή ευχάριστων συναντήσεων.

Ταύρος

Φροντίστε να μην χάσετε τις μικρές χαρές επειδή σας απορροφούν οι έγνοιες για το μέλλον της εργασίας, της οικονομικής σας ασφάλειας και των διάφορων υποχρεώσεών σας.

Δίδυμοι

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJFTkdBR0VZQV9XSURHRVRfMTYzMDEwIj48L2Rpdj4NCjxzY3JpcHQgZGF0YS1jZmFzeW5jPSJmYWxzZSI+DQooZnVuY3Rpb24oRSxuLEcsQSxnLFksYSl7RVsnRW5nYWdleWFPYmplY3QnXT1nO0VbZ109RVtnXXx8ZnVuY3Rpb24oKXsgKEVbZ10ucT1FW2ddLnF8fFtdKS5wdXNoKGFyZ3VtZW50cyl9LEVbZ10ubD0xKm5ldyBEYXRlKCk7WT1uLmNyZWF0ZUVsZW1lbnQoRyksIGE9bi5nZXRFbGVtZW50c0J5VGFnTmFtZShHKVswXTtZLmFzeW5jPTE7WS5zcmM9QTthLnBhcmVudE5vZGUuaW5zZXJ0QmVmb3JlKFksYSl9KSh3aW5kb3csZG9jdW1lbnQsJ3NjcmlwdCcsJy8vd2lkZ2V0LmVuZ2FnZXlhLmNvbS9lbmdhZ2V5YV9sb2FkZXIuanMnLCdfX2VuZ1dpZGdldCcpOw0KX19lbmdXaWRnZXQoJ2NyZWF0ZVdpZGdldCcsDQp7d3dlaTonRU5HQUdFWUFfV0lER0VUXzE2MzAxMCcscHViaWQ6MTgwMTYxLHdlYmlkOjE2NTIzOSx3aWQ6MTYzMDEwfSk7DQo8L3NjcmlwdD4JCQk8L2Rpdj4=

Αιφνίδιες αλλαγές θα προκύψουν στα προγράμματά σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και καταπολεμήστε την φοβία και την σχολαστικότητά σας.

Καρκίνος

Η προσωπική σας ανασφάλεια είναι που σας υποχρεώνει να αναθεωρήσετε κάποιες συνεργασίες ή και μερικοί την ίδια την ερωτική σας ζωή.

Λέων

Οι πιέσεις που θα δεχτείτε από τους δικούς σας θα είναι σκληρές αλλά θα σας οδηγήσουν σε λύσεις

Βόμβα από τον Κώστα Λεφάκη - Εμπόδια για Κριούς, Καρκίνους, Λέοντες και...

Παρθένος

Συνειδητοποιήστε ότι μπορείτε να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας και ότι σιγά – σιγά αρχίζει ένα καλύτερο διάστημα.

Ζυγός

Ο άξονας καριέρα και οικογένεια, βρίσκεται σε κατάσταση «πολέμου», ή αντιπαραθέσεων. Παίξτε το ρόλο του διπλωμάτη για το δικό σας συμφέρον.

Σκορπιός

Συγκριτικά με άλλους έχετε λιγότερη φθορά και ταλαιπωρία αυτές τις ημέρες. Η αντίληψή σας θα σας σώσει πολλές φορές.

Τοξότης

Το θέμα σας είναι οι άλλοι που παρεμβαίνουν στην καθημερινότητά σας και καθυστερούν τις εξελίξεις που έχετε δρομολογήσει στα θέματα που σας απασχολούν.

Αιγόκερως

Η εργασία φαίνεται να εξελίσσεται με έναν περίεργο τρόπο, ωστόσο δεν παύει να την ευνοεί αρκετά η περίοδος. Ερωτικά η ατμόσφαιρα παραμένει ασαφής.

Υδροχόος

Η επικοινωνία πάντα τονίζει τη χαρά της ζωής και την αισιοδοξία σας για το μέλλον. Μιλήστε με εκείνους που σας ενδιαφέρουν και οργανώστε τις ευχάριστες δραστηριότητες των διακοπών.

Ιχθύες

Υποχρεώσεις και ανάγκες σας καθηλώνουν. Άλλοι θα πρέπει να αγωνιστείτε για την υπεράσπιση της όποιας ιδιοκτησίας σας και μερικοί να φροντίσετε την ασφάλεια των αισθηματικών σας ενδιαφερόντων και των οικονομικών σας.

Πηγή: elle.gr

Διαβάστε επίσης: