
Άλλο ένα βράδυ βρήκε τους παίκτες του Survivor 5 στην καλύβα, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να ξεκουραστούν, ξεσηκώθηκαν από τις φωνές της Μαίης, η οποία για άλλη μία φορά τρόμαξε από μία ταραντούλα, και άρχισε να φωνάζει. Φυσικά, αυτό δυσαρέστησε κάποιους παίκτες που κοιμόντουσαν.
Ο Τάλα, δηλαδή, ο οποίος είναι πλέον ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, δεν άντεξε και της ζήτησε να σταματήσει επιτέλους με τα ουρλιαχτά. Παρόλα αυτά, η ίδια ενοχλήθηκε από την στάση του, αλλά το θέμα έληξε εκεί και δεν συνεχίστηκε, καθώς είναι όλοι τους συνηθισμένοι σε αντίστοιχα περιστατικά και επισκέπτες.
Τα ουρλιαχτά της Μαίης για άλλο ένα βράδυ στο Survivor 5
Τα πάνω κάτω στο Twitter με Μαρτίκα και Βρισηίδα – Κάποιοι θέλουν επανασύνδεση και κάποιοι άλλοι…
Η κατάσταση και η σχέση ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου, δεν θυμίζει σε τίποτα το ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι που βλέπαμε μέχρι πριν λίγο διάστημα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο Survivor. Ωστόσο αυτή την εβδομάδα τους είδαμε να έρχονται λίγο πιο κοντά και να σπάει λίγο ο πάγος μιας και είναι και οι δύο στον τάκο, και υπάρχει η πιθανότητα αποχώρησης.
Εκεί λοιπόν που η Βρισηίδα δεν ήθελε να τον βλέπει στα μάτια της, στο συμβούλιο του νησιού την Τετάρτη 8/6 έκανε την ανατροπή και άρχισε να λέει ότι ήρθαν πιο κοντά κι ότι τώρα του δίνει και χώρο να τη διεκδικήσει ξανά αν θέλει. Σήμερα το βράδυ, ίσως ένας από τους δύο αποχωρήσει και έτσι το κοινό, όπως και οι Twitterάδες, έχει την ευκαιρία να δείξει αν θέλει περισσότερο να δει το πρώην ζευγάρι να συνεχίζει ή να στηρίξει κάποιον με πιο αγωνιστικά κριτήρια.
Έλα παιδιά ας κόψουμε τα αστεία και πέρα από την πλάκα τώρα!!
— ????????????????????_???????????????? ???? ???????? (@_Ritsa_lilith13) June 8, 2022
Ο Μαρτίκας πρέπει αν φύγει αν θέλουμε να δούμε επιτέλους #survivorGR έστω στα ατομικά!! Βρυσιήδα και Τάλα πρέπει να στηριχτουν!! Αρκετά με την παρωδία του Φαρμακοτρίφτη!! pic.twitter.com/Jn2o6dVfBa
Σε κατάπιε το νησί!!
— ????????????????????_???????????????? ???? ???????? (@_Ritsa_lilith13) June 8, 2022
Πνίγηκες στα ψέματα σου πλέον!!
Κάηκες!!! #survivorGR pic.twitter.com/epsR4fzL2h
Θα σας κάνω να νομίζετε ότι ο Μαρτικας και ο Ταλα είχαν περισσότερες ψήφους από Βρισηιδα γατάκια! Γιατι εγώ αποφασίζω ποιος φεύγει ???????????? #survivorGR pic.twitter.com/d76GWRNJXE
— Eleni Makri ® ???? (@zizuelle) June 9, 2022
ΟΛΑ, σχέδιο Μαρτίκα! ????✌️ #survivorGR pic.twitter.com/dlRDEHB6vn
— Full Of Helium ???? (@full_of_helium) June 9, 2022
#survivorGR
— Olga_6feb_1982 (@Olga621982) June 9, 2022
Ένας φαρμακοποιός από το Κερατσίνι έχει αλλάξει τα πρεκια και έχει στείλει αδιαβαστα όλα τα παιδάκια της showbiz.
Έχει γίνει η απόλυτη μορφή του φετινού survivor
Ο τελευταίος άνδρας από το αρχικό casting και ο τελευταίος που θα κλείσει την πόρτα!!! pic.twitter.com/BT0EYOZZ2p
Πέραν οτιδήποτε άλλου, πρώτα πρεπει να έρχετε η ανθρωπιά.
— ????Raoulito (@pafmix) June 8, 2022
Ο Σπύρος χθες θα μπορούσε να είχε πάθει τεράστια ζημιά, ακόμη και να μείνει παραπληγικός. Για το λόγο αυτό λοιπόν θελω να πω την καλημέρα μου εκφραζοντας την ανακούφιση μου που εν τέλει είναι καλά. Υγεία.#survivorGR pic.twitter.com/mjsbKbhQ3p
Εγώ Γιώργο λέω μόνο αλήθεια #survivorGR pic.twitter.com/3X2rcTWMn3
— Φακλάνα38 (@Faklana38) June 8, 2022
Γελάνε και οι κοκοφοίνικες…???? #survivorGR pic.twitter.com/uksB1gkY5I
— g.goudaras (@GGoudaras) June 8, 2022
Αφού το ελάχιστο κοινό γουστάρει Μαρτίκες, τότε δεν χρειάζεται κανείς να το παλεύει άλλο. Ομαδική αποχώρηση είναι η λύση μπας και βάλει ο Ατζουν μυαλό με το μπουρδέλο που φτιάχνει κάθε χρόνο.#survivorGR
— ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΜΑΡΤΊΚΕΣ⛰️ (@Mastaprijate) June 9, 2022
#survivorGR
— ground4270 (@potaki1) June 9, 2022
Όλοι οι φανς της Βρησηιδας κι ένα μεγάλο κομμάτι από το fan club της Ασημίνας, ψήφισαν την Βρησηιδα. Παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στο παιχνίδι… Φαντάσου τι κόσμο έχει ο Μαρτικας ρε φίλε!!!
#survivorGR
— ground4270 (@potaki1) June 9, 2022
Όλοι οι φανς της Βρησηιδας κι ένα μεγάλο κομμάτι από το fan club της Ασημίνας, ψήφισαν την Βρησηιδα. Παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στο παιχνίδι… Φαντάσου τι κόσμο έχει ο Μαρτικας ρε φίλε!!!
Πηγή