Survivor 5: Ουρλιαχτά και φωνές στην καλύβα των κόκκινων – Τι συνέβη;

June 10, 2022

Άλλο ένα βράδυ βρήκε τους παίκτες του Survivor 5 στην καλύβα, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να ξεκουραστούν, ξεσηκώθηκαν από τις φωνές της Μαίης, η οποία για άλλη μία φορά τρόμαξε από μία ταραντούλα, και άρχισε να φωνάζει. Φυσικά, αυτό δυσαρέστησε κάποιους παίκτες που κοιμόντουσαν.



Ο Τάλα, δηλαδή, ο οποίος είναι πλέον ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, δεν άντεξε και της ζήτησε να σταματήσει επιτέλους με τα ουρλιαχτά. Παρόλα αυτά, η ίδια ενοχλήθηκε από την στάση του, αλλά το θέμα έληξε εκεί και δεν συνεχίστηκε, καθώς είναι όλοι τους συνηθισμένοι σε αντίστοιχα περιστατικά και επισκέπτες.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε σήμερα 9/6

Τα ουρλιαχτά της Μαίης για άλλο ένα βράδυ στο Survivor 5

Τα πάνω κάτω στο Twitter με Μαρτίκα και Βρισηίδα – Κάποιοι θέλουν επανασύνδεση και κάποιοι άλλοι…

Η κατάσταση και η σχέση ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου, δεν θυμίζει σε τίποτα το ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι που βλέπαμε μέχρι πριν λίγο διάστημα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο Survivor. Ωστόσο αυτή την εβδομάδα τους είδαμε να έρχονται λίγο πιο κοντά και να σπάει λίγο ο πάγος μιας και είναι και οι δύο στον τάκο, και υπάρχει η πιθανότητα αποχώρησης.

Εκεί λοιπόν που η Βρισηίδα δεν ήθελε να τον βλέπει στα μάτια της, στο συμβούλιο του νησιού την Τετάρτη 8/6 έκανε την ανατροπή και άρχισε να λέει ότι ήρθαν πιο κοντά κι ότι τώρα του δίνει και χώρο να τη διεκδικήσει ξανά αν θέλει. Σήμερα το βράδυ, ίσως ένας από τους δύο αποχωρήσει και έτσι το κοινό, όπως και οι Twitterάδες, έχει την ευκαιρία να δείξει αν θέλει περισσότερο να δει το πρώην ζευγάρι να συνεχίζει ή να στηρίξει κάποιον με πιο αγωνιστικά κριτήρια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: