Survivor 5: «Όλοι τον φοβούνται, εγώ όχι» – Τα "κάρφιά" της Βρισηίδας για τον Μαρτίκα

June 9, 2022

Το σημερινό (8/6) επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε και όσο το κοινό είναι στην αναμονή για να δει ποιος θα είναι ο επόμενος που θα βγει στον τάκο –εμείς, βέβαια, ξέρουμε– οι παίκτες άρχισαν να συζητούν όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό 7/6 συμβούλιο του νησιού.



Έτσι, η Βρισηίδα βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει το γεγονός πως ο πρώην σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας, είναι μαζί της υποψήφιος προς αποχώρηση και είναι κάτι που το θεωρεί τραγική ειρωνεία. Ποιος να φανταζόταν πως αντί να μείνουν και να είναι μαζί στον Άγιο Δομίνικο, κινδυνεύουν να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη χωριστά.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 8/6: ΤΙ; Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τα “καρφιά” της Βρισηίδας για τον Μαρτίκα στο Survivor 5

Η ομάδα που θα κερδίσει το τρίτο και τελευταίο αγώνισμα ασυλίας

Τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας θα παρακολουθήσουμε απόψε Τετάρτη 8/6 στο Survivor 5. Μπλε και Κόκκινοι θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό να την κερδίσουν, καθώς μέχρι στιγμής έχει κερδίσει η κάθε ομάδα από μια και έχουν βγάλει στον τάκο από έναν παίκτη τους.

Να σημειωθεί πως βρισκόμαστε ένα μήνα περίπου πριν το μεγάλο τελικό (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί) και το κλίμα είναι πολύ άσχημο. Βέβαια, ήδη έχει βγει το όνομα που όπως φαίνεται θα είναι και ο νικητής.

Ο ανταγωνισμός λοιπόν, έχει αυξηθεί ανάμεσα στις δυο ομάδες. Κανείς δεν θέλει να αποχωρήσει μια ανάσα πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό, καθώς μπορεί να έχει πιθανότητες να φτάσει μέχρι και το τέλος.

Το αποψινό αγώνισμα όμως, θα δυσκολέψει πολύ τους παίκτες, ακόμη και τους πιο δυνατούς αγωνιστικά, καθώς θα έχει πιο δύσκολα εμπόδια και το run θα είναι πιο μεγάλο.

Μια ομάδα όμως παρά τις δυσκολίες θα καταφέρει να τα βγάλει εις πέρας και να κερδίσει. Η ομάδα αυτή λοιπόν είναι η Μπλε! Και όμως, οι Κόκκινοι θα βγάλουν ακόμη έναν παίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: