Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τρέμει για τη ζωή του ο φονιάς Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Θέλει να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού! (Video) – Έγκλημα

June 9, 2022

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο καταδικασμένος για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται από χθες στις φυλακές Μαλανδρίνου, ωστόσο ο ίδιος έχει ήδη καταθέσει αίτημα στην εισαγγελέα προκειμένου να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού.



Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο αίτημά που κατέθεσε την 1η Ιουνίου στην Εισαγγελέα των Φυλακών Κορυδαλλού ζητεί να επιστρέψει καθώς συντρέχουν λόγοι ασφαλείας αλλά και καθώς επιθυμεί να είναι κοντά στους μοναδικούς του συγγενείς, όπως αναφέρει, στους γονείς του οι οποίοι διαμένουν στην Αγία Παρασκευή.

Survivor 5: «Παγωμάρα» για τον Γιωρίκα Πιλίδη - Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: «Παγωμάρα» για τον Γιωρίκα Πιλίδη - Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα

«Με την παρούσα αίτηση μου εκθέτω ότι είναι απολύτως αναγκαίο να μην μεταχθώ σε άλλο κατάστημα κράτησης καθόσον συντρέχουν λόγοι ανθρωπιστικοί αλλά και πρωτίστως λόγοι προσωπικής ασφάλειας για την παραμονή μου ως κατάδικος κρατούμενος στο κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού.

Πιο συγκεκριμένα, οι μοναδικοί οικείοι μου, ήτοι οι γονείς μου οι οποίοι διαμένουν μόνιμα και σταθερά στην Αγία Παρασκευή Αττικής» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άιτημά του το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Ο 33χρονος συζυγοκτόνος, ο οποίος συνεχίζει να επιθυμεί να ασχοληθεί με τη Νομική καθώς έχει ζητήσει να του δοθεί άδεια να δώσει Πανελλήνιες την επόμενη χρονιά, σε άλλο σημείο του αιτήματός του, προκειμένου να πείσει το συμβούλιο των φυλακών να παραμείνει στον Κορυδαλλό, συμπεριέλαβε στα επιχειρήματά του, την επίθεση που φέρεται να δέχθηκε από συγκρατούμενο του στις 10 Ιανουαρίου.

«Η πιθανή μεταγωγή μου σε έτερο κατάστημα κράτησης, επάγεται ότι θα σημάνει με ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ τη θέση μου σε διακινδύνευση, με απειλή της σωματικής μου ακεραιότητας αλλά και της ίδιας μου της ζωής.

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

Τα ανωτέρω δε ενισχύονται και από το γεγονός ότι η υπόθεση για την οποία κατηγορούμαι απασχολεί τα ΜΜΕ και το κοινό, ενισχύοντας το αίσθημα θανάτωσης μου ακόμα και συγκρατουμένων μου» αναφέρεται στο αίτημά του.

Υπόδειγμα κρατουμένου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Στο ίδιο έγγραφο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ant1, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παρουσιάζεται ως υπόδειγμα κρατουμένου. «Επειδή πολλάκις με την προσωπική μου συμβολή έχει σημάνει λήξη επικίνδυνων επεισοδίων μεταξύ συγκρατούμενων μου στο κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού» αναφέρεται στο αίτημα.

Το συγκεκριμένο επεσήμανε και ο δικηγόρος του, κ. Παπαϊωαννίδης μιλώντας στον Ant1 λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Ο ίδιος με οποιαδήποτε ένταση μπορεί να υπήρχε στη φυλακή μεταξύ συγκρατουμένων, ο ίδιος και με το ήθος του μεσολαβούσε προκειμένου να πέφτουν οι τόνοι και να βρίσκεται μια λύση για το οτιδήποτε, δίχως να δημιουργείται κανένα σοβαρό πρόβλημα εντός φυλακής» ανέφερε ο συνήγορός του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: