Survivor 5: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

June 8, 2022

Οι κόκκινοι έφτασαν στη νίκη με σκορ 3-1, στον σημερινό (7/6) αγώνα ασυλίας του Survivor 5 και έτσι οι μπλε κλήθηκαν στον συμβούλιο να ψηφίσουν ένα άτομο από την ομάδα τους που θα βρεθεί αντιμέτωπο με τον Σπύρο Μαρτίκα προς αποχώρηση. Έτσι, επιβεβαιώνοντας τα spoilers του youweekly.gr, η Βρισηίδα είναι αυτή που βγήκε στον τάκο.



Η απόφαση αυτή, για την ίδια, ήταν αναμενόμενη, καθώς θεωρεί ότι οι δυνάμεις της έχουν υποχωρήσει και πλέον ο μόνος τρόπος που καταφέρνει να τα βγάλει πέρα είναι η δύναμη της ψυχής της. Βέβαια, έχει κάποια παράπονα από τους συμπαίκτες της, οι οποίοι δεν αποδέχονται τον χαρακτήρα της και αυτός ήταν άλλος ένας λόγος που βρέθηκε σε αυτή τη θέση.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

“Έσκασαν” τα ευχάριστα νέα για την Δέσποινα Βανδή – Στις 23 Ιουνίου…

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5

Το Twitter έκραξε άσχημα τον Άρη Σοϊλέδη για την έπαρσή του

Οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο του Survivor 5 δεν έχουν τέλος μιας και οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες αλλάζουν μέρα με την μέρα. Όπως έχουμε δει αρκετές φορές το ριάλιτι του ΣΚΑΪ είναι ξεκάθαρα το παιχνίδι των ανατροπών μιας και μετά το Σπύρο, ανακοινώθηκε και ο δεύτερος παίκτης ο οποίος θα είναι υποψήφιος.

Από την άλλη, κάποιοι παίκτες εξακολουθούν να απασχολούν ιδιαίτερα λόγω του εκρηκτικού τους χαρακτήρα. Ανάμεσά τους είναι και ο Άρης Σοϊλέδης μιας και οι χρήστες του Twitter δεν διστάζουν να σχολιάζουν πως ο παίκτης της Μπλε ομάδας έχει έπαρση παρά το γεγονός πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: