Survivor 5: Ο σύντροφος της Σταυρούλας, Παναγιώτης αποκάλυψε τους καλεσμένους στον γάμο τους – Ποιοι παίκτες θα είναι;

June 7, 2022

Το μεσημέρι της Τρίτης (7/6) ο σύντροφος της Σταυρούλας Χρυσαειδή η οποία είναι στο φετινό Survivor 5, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» όπου μίλησε για όλους και για όλα καθώς δεν δίστασε να πάρει θέση και για τον τσακωμό που είχε η αγαπημένη του με την Ασημίνα.



Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε για τον γάμο του με την παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αποκαλύψει και τους καλεσμένους.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 7/6: Βγαίνει στον τάκο με τον Σπύρο! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τριβυζά για τον γάμο του με την Σταυρούλα Χρυσαειδή

«Φτιάχνοντας τις λίστες γάμου που μου έχει αφήσει η Σταυρούλα, έχω αφήσει ένα κενό 20 ατόμων να δούμε τι θα γίνει όταν θα γυρίσει. Δεν ξέρω ποιο από όλα τα παιδιά δεν θα ήθελε να έρθει στον γάμο μας. Θεωρώ πάντως πως η Σταυρούλα πάντως δεν κρατάει κακία σε κανέναν και όταν θα βγει από το παιχνίδι θα είναι καλύτερα».

«Άσε και κανέναν χωρίς να τον θάψεις!» – Στο στόχαστρο του Twitter η Σταυρούλα

Στο επεισόδιο του Survivor την Κυριακή 22/5 μετά τον Άρη Σοϊλέδη και όσα του “έσουραν”, το Twitter απένειμε το χρυσό φτυάρι στη Σταυρούλα και δεν την άφησε σε ησυχία! Όλα ξεκίνησαν με την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το παιχνίδι μετά από την οποία στήθηκε πάρτι στην παραλία και η Σταυρούλα με αφορμή αυτό θέλησε να σχολιάσει τις συμπεριφορές κάποιων συμπαικτών της.

Φυσικά, μετά από αυτό οι χρήστες του Twitter ξεσάλωσαν, αποδίδοντας στην Σταυρούλα το χρυσό φτυάρι για όλα όσα είχε πει για τους συμπαίκτες της πίσω από την πλάτη τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: