Βρήκαν Στη Σοφίτα Την Εξαφανισμένη Τους Χελώνα 30 Χρόνια Μετά

June 7, 2022

Βρήκαν Στη Σοφίτα Την Εξαφανισμένη Τους Χελώνα 30 Χρόνια Μετά



Αυτό κι αν είναι από τα ανήκουστα… Πως κατάφερε να επιζήσει τόσα πολλά χρόνια η Manuela, η χελώνα της μητέρας της Nathayle De Almedia, είναι άγνωστο και μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ, ωστόσο η ουσία είναι πως βρέθηκε ξανά η χελώνα στη σοφίτα και εξεπλάγην.



Η Manuela ήταν εξαφανισμένη από το 1982 όταν η μητέρα της Nathayle ήταν ακόμη οκτώ ετών. Όπως αναφέρει ο… μύθος, η χελώνα είχε εξαφανιστεί όταν στο σπίτι γινόντουσαν κάποιες ηλεκτρολογικές εργασίες.

Τα χρόνια πέρασαν, η μικρή Nathalye έφυγε από το σπίτι, ωστόσο όταν πέθανε ο πατέρας της πήγε για να βοηθήσει τη μητέρα της να τακτοποιήσουν κάποια πράγματα. Ανέβηκε στη σοφίτα και εκεί που τακτοποιούσε αντικείμενα, βρέθηκαν προ μιας απροσδόκητης έκπληξης.

Είδαν αρχικά τα μάτια μιας χελώνας να τους κοιτάζει και όταν έφυγε η έκπληξη και επικράτησε η λογική, κατάλαβαν πως αυτή ήταν η χελώνα της οικογένειας…

«Η μαμά μου έβαλε τα κλάματα, δεν το πίστευε» είπε η Nathayle. Υποψιάζονται πως κατάφερε να επιβιώσει για τόσο μεγάλο διάστημα γιατί έτρωγε προνύμφες τερμιτών.

Βέβαια μετά από τόσα χρόνια ανακάλυψαν και κάτι ακόμα: Πως δεν είναι Manuela αλλά Manuel. Ναι καλά καταλάβατε, είναι αρσενική και όχι θηλυκιά η χελώνα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: