Survivor All Star: Ανατροπή με τη συμμετοχή του Τζέιμς Καφετζή – Η απόφαση του πρώην παίκτη

June 6, 2022

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε το πρωί της Δευτέρας (6/6) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχετικά με το Survivor All Star, εξηγώντας τις προϋποθέσεις, υπό τις οποίες θα συμμετείχε.



Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς, που αναφέρθηκε σε ένα μεγάλο σκάνδαλο στο ριάλιτι, αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει ακόμα αν θα ήθελε όντως να ξανά πάει ή όχι, ωστόσο αν του προσφέρανε αρκετά καλά χρήματα, σίγουρα θα ήταν κάτι που θα το σκεφτότανε πιο σοβαρά.

Survivor spoiler 06/06: «Με τον γκόμενο που έχεις...» - Στα χέρια Ασημίνα και Σταυρούλα λόγω του Χρήστου Δάντη!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 06/06: «Με τον γκόμενο που έχεις...» - Στα χέρια Ασημίνα και Σταυρούλα λόγω του Χρήστου Δάντη!

Μάλιστα, δεν απόρησε καθόλου με τον Τριαντάφυλλο που ανυπομονεί πως και πως να πάει στο Survivor, μιας κι όπως είπε μιλάει συνεχώς για το παιχνίδι όποτε βγαίνουν, ενώ από την άλλη ξαφνιάστηκε με την αποκάλυψη του Κώστα Παπαδόπουλου πως έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις για κολύμπι αλλά και για... φωνητική.

Survivor spoiler 30/05: «Σεισμός» του Ατζούν με Survivor All Star κάθε μέρα! Ντάνος και άλλοι 3 παίκτες οι πρώτοι που κλείνουν

Survivor spoiler: Λένε πως των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν... Και ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται για κάτι πολύ μεγάλο, βάζοντας στα «σκαριά» έναν έκτο κύκλο του Survivor, ο οποίος θα μείνει αξέχαστους σε όσους θα παίξουν, αλλά και όσους το παρακολουθήσουν.

Ο Τούρκος παραγωγός το είχε σκεφτεί από πέρυσι, αλλά τώρα φαίνεται πως η σκέψη έχει ωριμάσει και είναι έτοιμη να προχωρήσει στην πράξη. Πολλά είχαν αναφερθεί ήδη από πέρυσι για το Survivor All Star, αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν υπήρξε ιδιαίτερη ανταπόκριση από τους παίκτες των προηγούμενων κύκλων, με αποτέλεσμα προσωρινά ο Ατζούν να αφήσει το πρότζεκτ στην άκρη.

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

Τώρα, όμως, είναι έτοιμος για τη μεγάλη ρελάνς. Αφού πρώτα διαπίστωσε, ότι το Survivor έχει ένα σταθερό κοινό, που του πρόσφερε αξιοπρεπή νούμερα τηλεθέασης σε μια δύσκολη χρονιά με πολύ ισχυρή μυθοπλασία, είναι αποφασισμένος να επαναφέρει το παιχνίδι στην κορυφή της prime time, φέρνοντας τα καλύτερα ονόματα, που έχουν αγωνιστεί σε αυτό.

Το κόστος της παραγωγής αναμένεται να είναι πολύ υψηλό, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει η «Super Κατερίνα», να προβάλλεται επτά φορές την εβδομάδα, δηλαδή κάθε μέρα. Όσο για τους παίκτες; Ο Ατζούν ετοιμάζει τη «βόμβα», ανοίγοντας την κάνουλα, ώστε να πείσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, καθώς γνωρίζει πως όλος ο κόσμος θέλει να ξαναδεί τον αγαπημένο του Ντάνο.

Το «ναι» από την πλευρά του παίκτη θα ήταν η εγγύηση της επιτυχίας, αλλά δεν είναι και ο μόνος, που έχει πλησιάσει. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ακόμη δύο παίκτες, που έχουν έρθει σε επικοινωνία με την παραγωγή, ενώ φαίνεται πως σύντομα θα κληθεί και ο Πάνος Καλίδης, με τον τελευταίο να δίνει μια απάντηση που έβαλε «φωτιά» εν όψει πιθανού του καλέσματος. Αναμένεται να φανεί, βέβαια, πολύ σύντομα το ποιοι θα συμφωνήσουν, ώστε να παρουσιαστεί το κορυφαίο Survivor όλων των εποχών, όπως το ονειρεύεται ο Ατζούν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: